středa 25. března 2015

Práce v Božicích: Possitz logistic park, s.r.o.

V areálu už se žije. Zatím se čistí prostory.
I od náletových dřevin.
Hledáte práci v Božicích? Od minulého týdne ji nabízí společnost Possitz logistic park s.r.o.. V nabídce jsou čtyři typy pracovních pozic, není problém si podrobnosti dohledat na webových stránkách. Informace o místech se podávají telefonicky.
Sídlo společnosti, která koupila část areálu bývalé Prefy, je v Mikulově. Německý název společnosti hovoří jasně, kdo bude své aktivity v Božicích provozovat.
Momentálně už jsou všechny nabídky práce neaktivní (26.3.), asi už je stav naplněn.
Německá, popř. rakouská ekonomika, která proniká na náš trh (viz automobilka Volkswagen v Mladé Boleslavi), posiluje i v Božicích. Nedaleko odtud patří jiné německé skupině božická pískovna. Společnost Českomoravský štěrk, a.s., se sídlem Mokrá ..., jejímž jediným akcionářem je společnost Českomoravský cement, a.s., se sídlem Mokrá 359, 664 04 Mokrá – Horákov, je členem koncernu HeidelbergCement, ve kterém je řídící osobou (tedy i ve vztahu ke Společnosti) společnost HeidelbergCement AG, se sídlem Berliner Strasse 6, 69120 Heidelberg, Germany.
             (lan)





5 komentářů:

  1. Práci nabízejí, ale bohužel ani neodpověděli, pokud měl člověk zájem.

    OdpovědětVymazat
  2. Inzeráty stáhli velmi brzy, momentálně zaměstnávají na úklid, vím i o občanech z Božic, kteří tam dělají. Výroba se rozeběhne časem, třeba budete mít štěstí. Přesunou sem tuto výrobu: Firma JINA s.r.o. - výrobní a montážní organizace, která vyrábí, dodává a montuje ocelové konstrukce hal a jejich doplňky na klíč. Firma čerpá z dlouhodobých zkušeností zaměstnanců, kteří již desítky let působí v této oblasti. Montované haly dodává v celé ČR, Slovensku, Polsku a SRN. (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím. ..taky se mě neozvali

    OdpovědětVymazat
  4. Ono jde také o to,jaké k tomu má člověk postavení. Protože pokud sedí doma a napíše životopis,který tam jen pošle a nedostaví se osobně,tak na něj určitě koukají jinak. Díky Bohu za to,že tam vzali schopné Božičáky

    OdpovědětVymazat
  5. Byli jsme tam osobně 3x nikdo nám nic konkrétního stejně neřekl. ..proti schopným Božičakům nic nemáme. Nejsme z Božic o této práci jsme se dozvěděli tady na Probožicich.

    OdpovědětVymazat