sobota 19. března 2016

Fotbal: Poslední příprava v tréninkovém tempu

Pravý božický fanoušek Milda /Mistr/ a
jeho Maruška
Docela slušné jarní počasí přilákalo na poslední přípravný zápas docela dost božických fanoušků. Ti viděli vpravdě tréninkový zápas, v němž zálohu hostující Dyje vyztužil i božický veterán Honza Kudlička st. Výsledek asi jasně vypovídá něco i o průběhu hry.
Božice - Dyje 7:2 /3:0/


Naše sestava: Vojta Bačo - David Švejdík, Broněk Juřica, Roman Šob - Zdeněk Chrenovský - Honza Kudlička, Jiří Pavelčík, Karel Vávra, Mira Gabrhel - Honza Szabó, Pavel Ležák. Střídali Vojta Maruštík a Míša Hrubý. 

Viděl jsem asi 20 minut úvodní části, první šanci měli hosté, pak už jsme taktovku přebírali my. Branku jsem osobně neviděl žádnou, ale do poločasu padly tři, a to zásluhou Zdeňka, vlastní branky /sražená teč/ a Žapíka z přímáku. Čtvrtou branku dal Míša Hrubý /na 4:0/ a na 7:2 upravoval hlavičkou Lopík. Kdo dal naši pátou a šestou branku, nevím a kdy se trefili hosté, taky nevím. Hlídám vnuka a toho fotbal moc nebavil. Víc se mu líbila zaparkovaná Honzova Babetta!

Aktuální fotbalové informace doplním v průběhu týdne, každopádně platí, že v neděli 27.3. začínáme ve 14 hodin v Hostimi. Hlavně ať neprší, nebo hrozí, že se na tamním podmáčeném hřišti nebude hrát.

                  /lan/

Dnešní vedoucí: Martin (Božice) a Viktor (bývalý
božický hráč i trenér, dnes trenér Dyje)



Honza st. v akci










1 komentář: