čtvrtek 2. června 2016

Kam o víkendu. U nás i v okolí. Nezapomeňte na fotbal (akt.2.6.)

 V Božicích bude Dětský den v sobotu 4.6.2015. Podobně tomu bude i v okolí. Pestřejší a zajímavější program nás čeká až dalších červnových týdnech.


Kalendář kulturních akcí v Božicích:

Rozpis závěrečných fotbalových zápasů mužů TJ Sokol Božice:

25. kolo ( 24. ) 
Božice - Moravský Krumlov B NE 5.6.2016 16:30, píská Peřinka st. 

26. kolo ( 25. ) 
Dobšice B - Božice NE 12.6.2016 16:30  

14. kolo ( 26. ) 
Božice - Hrádek SO 18.6.2016 16:30        

Lákavě se tváří utkání I.B třídy Horní Kounice–Jezeřany Maršovice SO 4.6.2016 16:30 Richter Holiš Bořil

Dalšími akcemi v Božicích budou v měsíci červnu následující:









V našem okolí se uskuteční řada akcí, z nichž některé vás třeba osloví:

Výstava zvířectva a exotů v Prosiměřicích 4.a 5.6.2016:

                                     

V dolnorakouském městečku Langau je od 3.6. do 5.6.2016 3. ročník Ostalgie:


Úterý 7.6.2016 v 17:30 h ve znojemském kině Svět:
Správa Národního parku Podyjí zve srdečně nejen znojemské publikum na oficiální premiéru filmu Obrázky z Podyjí, která je věnována Národnímu parku Podyjí u příležitosti jeho pětadvacátých narozenin. 
Projekce filmu bude uvedena besedou s tvůrci, na kterou pozvání přijali: Linda Rybová, herečka, která propůjčila svůj hlas komentáři, Libor Ambrozek, scénárista, ekolog a někdejší ministr životního prostředí, Ivan Stříteský, režisér a kameraman a Martin Škorpík, ekolog a průvodce filmem. Moderuje Tomáš Rothröckl, ředitel Správy Národního parku Podyjí. Povídat si budeme nejen o filmu a ochraně životního prostředí...




Den otevřených dveří na Emíně 11.6.2016:


V. babská veselice v Jaroslavicích 11.6.2016:


Dětský den a rybářské závody v Mackovicích 11.6.2016:



Rockfest v Miroslavi 11.6.2016 od 17:30 h:



První pivní slavnosti v Moravském Krumlově 11.6.2016:

První pivní slavnosti v Moravském Krumlově:


3. Čejkovický motosraz v Čejkovicích u Znojma v sobotu 18.6.2016:



Krojované hody v Hraběticích 17.-19.6.2016:


Rockfest v Pohořelicích 18.6.2016:


Otevřené sklepy v Horních Dunajovicích 18.6.2016:




Duhový den - 90 let Zámku Břežany 26.6.2016:



Koncert CIMBALLICA ve Vlasaticích 18.7.2016:
A z úplně jiného ranku je pozvánka na koncert brněnské skupiny CIMBALLICA v kostele ve Vlasaticích - viz http://www.cimballica.com/



Až 14 dní po Božických otevřených sklepech 23.7.2016) se koná Den otevřených sklepů v Jaroslavicích




7 komentářů:

  1. Proč dětský den nebyl na fotbalovém hřišti? Ve školce chyběli hasiči policie.a celkově takový divný.a ta hudba se vůbec nehodila pro děti. Bylo málo lidí oproti loňsku prostě to bylo z ruky.sedět aby se člověk bál aby nespadl...posezení na Křivo.ale snaha byla.hlavně že dětem co tam byli se to libilo...ale hřiště je hřiště....tak snad příští rok.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s příspěvkem výše,také by mě zajímalo proč dětský den nebyl na hřišti.Vypadalo to jako dětský den pro děti z Křidlovické školky.A hudba absolutně nevhodná pro děti,zpívat pro děti písničku Pretal som si žily,hruza.Doufáme že příští rok bude dětský den na hřišti a učast bude veliká tak jako minulé roky kdy se to na hřišti dětmi jen hemžilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Hudba na dětským dni se hodila tak na večerní zábavu... Neee pro malé děti.posezeni opravdu na vlastní nebezpečí. Občerstveni dobré... Různé staviště taky v pohodě... Ale policie ..hasiči.. Atd na fotbalovém hřišti prostě lepší...opravdu tam byli spíše děti z druhé mateřské školky. Budu se opakovat jak příspěvky výše doufejme že příště bude změna

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem opačného názoru,dětský den na hřišti se mi nelíbil,na rozpálené ploše když mají děti plnit úkoly-nic příjemného,že to někteří mají do Křídlovic dál snad není takový problém,malá vycházka nikomu neublíží.To že přišla většina dětí z jedné nebo druhé školky není jasné,nikdo nestál se seznamem a zapisoval počet.Hasiče a policii po tolika letech děti znají a byla to pěkná změna,že děti viděli něco jiného.K hudbě asi tak-děti co jsou zabrané do her,hudbu skoro nevnímají,jen dospělý co si usedne, dítě vypustí a dál jen hledá negativa.Tahle akce byla pro děti a podle jejich výrazu byla znát spokojenost,ten komu se tam nelíbilo,mohl klidně odejít.Přírodní terén v mš se taky nedá jen tak urovnat,takže kdo si neumí srovnat lavičku pro posezení,mohl se uvelebit v távě,vždyť to je prima.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím všechny maminky, jelikož děti se tady asi těžko vyjádří. Naopak mě se to moc líbilo! Nemusela jsem se bát, že mi holky někam utečou (i když Terinka by si poradila). Hasiči - policajti hold byla změna no a co!? Za to koník na hřišti nikdy nebyl a ten měl u dětí úspěch a to nemluvím o kamionu. Hudba - souhlasím, ale pořád lepší než CD. No a posezení (rodiče) maminky lavičku nadzvedneme a usadíme tak aby se nevyklala, a my se tak o sebe nemuseli bát. A konečně! Já nemusela takový kus cesty až na hřiště. Takže doufám, že se příští rok a s lepší náladou opět setkáme v křídlovické školce. A jelikož se za svůj názor nestydím a stojím si za ním, tak se podepíšu. Přeji všem pěkný den. Marie Solařová

    OdpovědětVymazat
  6. Tady nikdo nepsal o tom jak je to daleko nebo blízko.ale negativa tam určitě byla ta hudba katastrofa.a nikdo nepsal o urovnávání terénu.a věřte že dětem nevadí ani rozpálené hřiště.a to že se někomu libi nebo ne je normální Božicky stav.každý má svůj názor. Hlavně že děti byli sookojeny.

    OdpovědětVymazat
  7. Ruku na srdce na hřišti vždy větší účast... A opravdu vic lidí si myslelo že je to jen pro křidlovickou školku tak tam ani nešli.

    OdpovědětVymazat