pondělí 27. června 2016

Sobotní hodovní fotbal veteránů Božic a Bantic/Práčí

Díky Jirkovi, Karlovi a hlavně paní Žanetě z Bantic se můžeme ohlédnout za sobotním hodovním fotbalovým utkáním mezi veterány Božic a kombinovaným týmem Bantice/Práče.


O výsledek až tolik nešlo, neboť zkušení fotbalisté si spíš chtěli připomenout chvíle, kdy to ještě naplno váleli .... Úmorné vedro jim dalo určitě zabrat a tak si náš obdiv zaslouží všichni, kdo si navlékli dres, stulpny a kopačky a šli v tomto tropickém vedru na božické hřiště.
Sestavy jsou patrné ze snímků. Tu božickou asi dáme do kopy bez problémů, v té hostující poznávám Pepu Šprencla a Čerta, kterého jsme soupeři půjčili. Vůbec bych se nezlobil, kdybych dostal popisku se soupiskou :-)!

Taky k výsledku bych třeba přidal úspěšné střelce, ale ani ty momentálně nevím. Třeba něco časem zjistím a doplním. Byl bych býval rád zašel a viděl na vlastní oči, ale měli jsme tady na hody rodiče a ve chvíli, kdy se začalo hrát (ani nevím, kdo pískal), tak jsem startoval auto a vezl je z návštěvy u nás domů.

Ze snímků i z referencí vím, že zápas měl dobrý ohlas a určitě přispěl k upevnění vztahů nejen mezi fotbalisty z Božic, Bantic a Práčí. Možná se z tohoto střetnutí veteránů stane tradice a příští rok dojde k odvetě. Máme hostům co vracet:

Fotbal veteráni: Božice - Bantice 2:5.

                                                                           (lan)




Žádné komentáře:

Okomentovat