úterý 14. června 2016

Naše novinka: Nová rubrika ANKETA

Webové stránky Pro Božice se vás čtenáře snaží potěšit už desátým rokem. Čas od času se snažíme trošičku tento blog osvěžit a doplnit o něco, co by vás mohlo zaujmout a potěšit. A tak za vámi ode dneška přicházíme s novou rubrikou ANKETA.


První anketní otázka je vysoce aktuální k současnému božickému sportovnímu dění a i vy, kteří se o fotbal až tak moc nezajímáte, si v ní můžete vyzkoušet, jak bude fungovat a jak se vám bude HLASOVAT.
Pro ty, kteří budou chvíli váhat, jak zjistit, jestli se započítal jejich hlas, mám radu. Nezoufejte a věřte počítači, že po vašem výběru jedné z možností a odkliknutí, je váš hlas započítán, i když se hned číslo počtu hlasů nezmění. Jednou z možností, jak si pomoci, je opětovné kliknutí na ZMĚNIT HLASOVÁNÍ a vybrat si možnost ZOBRAZIT VÝSLEDKY. No a pak už budete vidět, jak to s hlasováním vypadá.

Rubriku ANKETA najdete v levém pásu sloupce hned nahoře, nad úvodním tématem s označením RUBRIKY.

Důležité pro všechny: Můžete psát a navrhovat anketní otázky i s možnostmi. Prosím, ať těch možností není víc než čtyři. Můžou být dvě, nejlépe tři a můžou být tedy i čtyři. Jestli vás napadne pět a budou všechny relevantní, tak si poradíme i s pěti :-)!

Tak doufám, že budete mít z nové rubriky radost a že zůstanete našimi čtenáři i nadále. A přidáte i nějaký svůj anketní příspěvek.

             Ladislav Nevrkla, editor blogu http://probozice.blogspot.cz/


1 komentář:

  1. Zatím ve výhru Božic věří 54% hlasujících, 36% věří v remízu a 9% ve výhru Hrádku.

    OdpovědětVymazat