pondělí 23. ledna 2017

Jak by se vám líbily? (Pův.publ.22.11.)

Jako by tam skutečně byly odjakživa
Výrazná podpora hodinám na štítu víceúčelové budovy u božického hřiště by mohla být pro božické zastupitele impulsem k tomu, aby se nad touto možností zamysleli. Technicky ani finančně to určitě není nepřekonatelný problém.


Je zajímavé, že tento prakticko-estetický prvek se hodně líbí božickým ženám, které mě na něj upozornily. A bylo by pěkné, kdyby třeba k MDŽ dostaly takový hezký dárek od naší obce. :-)

             (lan)

5 komentářů:

  1. Teď aby tam také vydržely.Známe dnešní mladež

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou nadherné i ta barva je moc hezká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak to vypadá s těmito hodinami? Počítá božická radnice s tím, že by je sem instalovala? Bylo by to krásné, nový kruhový objezd a nové hodiny. Začíná to tady pomali vypadat jako doopravdická náves. Těším se, že se dobrá myšlenka prosadí a budeme pyšní na moderní Božice.

      Vymazat
  3. Vcelku zajímavá věc.Spíše bych se sice přimlouval za instalaci hodin na jiném místě třeba stojanové se 4 ciferníky do každé strany v ostrůvku kruháku což by bylo myslím zcela ideální místo ale zas na druhou stranu jak bylo psáno nahoře někdo by je zničil a nemusela by to bejt jen mládež.

    OdpovědětVymazat
  4. Větším problémem je to, že kruhák nesmí být ničím "rušen". Hodiny uprostřed kruháku, to by byl nejen krásný maják, ale taky jistojistě skvělý magnet a vsadím se, že by se tam každou chvilku opřel někdo do středového návrší! :-)

    OdpovědětVymazat