úterý 3. října 2017

Bohuslav Sobotka brázdil Božicemi

Určitě jste dneska kolem poledne zaznamenali mírný rozruch na hlavní božické  křižovatce (kruhovém objezdu). To právě bodygárdi pana premiéra Sobotky zajišťovali bezpečný průjezd naší obcí.


Cílem byl Domov Božice, ale předtím se ochranka zajímala o to, kde by se pan premiér mohl naobědvat. V Hostinci u Kudličků se nevaří, tak zamířili do Hostince u nádraží. tak věřím, že tam jim chutnalo.
S plnými žaludky se předvolební "spanilá jízda" vrátila do vsi a zamířila do božického Domova. Tam byl dneska Den otevřených dveří, mimochodem výborně připravený (byl jsem tam kolem 10:30 h, tak vím) a ve spolupráci s Přímkou proběhlo vše k naprosté spokojenosti.
Tak doufám, že se panu premiérovi Božice líbily a že i v luxusní limuzíně vnímal silnice nové i ty, kde by si mohl při drncáku jazyk ukousnout. Pokud k nám jel od Brna, tak si mezi miroslavskou křižovatkou a Kašencem užil své. Tam se od včerejška silnice opravuje!

A tak je jenom škoda, že jsme o předvolebním výjezdu pana premiéra nevěděli a že neuspořádal setkání s božickými občany. Určitě by se ho ptali ... Třeba na to, jestli zařídí, aby do voleb zlevnilo máslo třeba na čtyřicet! Nebo na třicet? ... Za pětku jako před rokem 89 určitě už nikdy nebude! Nebo snad, že by ...?

                 (lan)

3 komentáře:

  1. jenomže za tu pětku za komára je v přepočtu na průměrný plat tak okolo 80 kč dnes.... takže máslo za 65 kč je stále levné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo jo, máte pravdu, taky jsem to dneska četl, proto jsem si na to vzpomněl. :-)

      Vymazat
  2. Sleduji facebook pana Sobotky a o návštěvě Božic tam není ani slovo. Byl tam vůbec?

    OdpovědětVymazat