pátek 13. října 2017

V neděli dopoledne do Oblekovic. Božice B v sobotu doma

Okresní fotbalové soutěže vstupují do závěrečné podzimní čtvrtiny a my máme starosti. Zatímco Benfika se dostala do čela IV.C třídy, tak "A" tým má starosti. Vyrovnaný okresní přebor už zdvihl svůj varovný prst a chtělo by to někde urvat body.
ZN pivo OP: FK Znojmo B - TJ Sokol Božice B NE 15.10.2017, 10:15 h, hřiště Oblekovice


Zastavil jsem se v neděli odpoledne na druhou půlku zápasu Hostim - Znojmo B. Znojmo ven jezdí ve slabší sestavě, na střídání měli dorostence a ve chvíli, kdy Znojmáci snížili na 3:1 a párkrát vystřídali, tak je hostimský "bijec" Prokeš ještě 2x propálil a bylo to lehce 5:1! Na to spoléhat nemůžeme, střelce-buldoka jako je zmíněný Prokeš aktuálně v týmu nemáme a musíme bojovat jiným způsobem. Pokud bude hrát naše dvojice Jara Hrobár - Bojar, tak se nebojím, že gól nedáme. Oba dva to umí, což Bojar začal dokazovat a Jara by si měl vzpomenout, jak to tam umí dávat.
Nacvičit bychom měli standardky. Ani rohy, ani přímé kopy nám nejdou. Tak to je. Viděl jsem včera -. projíždějíc kolem autem :-( - poctivý trénink, tak chci věřit!
A pak ještě apel na hráče, kteří tým doplňují na lavičce. To není žádná ostuda být připraven naskočit do hry, kdykoliv je to v průběhu utkání potřeba. Právě naopak. Někdy to může být rozhodující "žolík"!
Pokud se nestane nic mimořádného, my fanoušci v neděli dopoledne v Oblekovicích budeme!

                               (lan)

1 komentář:

  1. Prohráli jsme po dobrem výkonu 3:2. Remíza by zápasů slušela víc. Stínem byl konar Járy H.Dohrávali jsme v 10. Víc večer, ted nejsem u svého NB.

    OdpovědětVymazat