pátek 18. října 2019

Kino potřebuje miliony (akt.23.11.)

Pod tímto titulkem vyšel v neděli 18.11.2018 materiál o provozování kina ve Slavkově u Brna. Jedním dechem dodávám, že se ale vlastně jedná i o provozování kina Marta v Božicích. To, že se s ním občas někde pochlubíme, nestačí ....


Malé, ale naše, řeklo by se....Jenže koho vlastně kino Marta v Božicích je? Kdo odpovídá za havarijní stav celé budovy včetně napojení na kanalizaci, vytápění a celkovou údržbu?
Máme tady zastupitele, kteří jsou pupeční šňůrou s kinem Marta spojeni a ti by měli v první řadě usilovat o to, aby bývalý Daňkův hostinec nevypadal jako hospoda IV. cenové skupiny z počátků padesátých let, ale jako moderní kulturní stánek se solidním zázemím, kvalitními toaletami, bufetem a parkovištěm u budovy!
Takže konec mudrování, páni radní, a pusťte se do řešení nažhaveného problému místního kina. Vyřešte vlastnictví celého objektu, nájemní smlouvy a zmodernizujte budovu tak, aby byla božickou chloubou. Když už jsme za ni před deseti lety dostali jakousi stuhu v soutěži Vesnice roku .......

P.S. Na facebooku Kina Marta pak zastupitel za Naše Božice Marek Klíč komentuje současný stav: O budoucnosti kina se informujte na obecním úřadě v Božicích. Věříme, že provoz bude opět obnoven.       

                       (lan)

Publikováno 4.12.2018.



Z diskuze na facebooku Kina Marta:




Žádné komentáře:

Okomentovat