neděle 27. října 2019

Jedeme na vítězné vlně

Roh kope Honza - hlavičkuje David -
vedeme 0:1
Dvěma brankami Džampa jsme v sobotu popoledni přivezli další tři cenné body z Mor. Krumlova. Přesunutý zápas domácím moc nepasoval, tráva u Rokytné byla v pravé poledne hodně vlhká a kluzká a tak jsme si pravého fotbalu moc neužili. Nečekaným Džampovou hlavičkou "do šatny" jsme se však ujali vedení 0:1.
OP: Mor. Krumlov B - Božice A 0:2 (0:1). Obě naše branky dal David Švejdík.



Premiérově se v naší bráně po více než roce představil Čábo a i když si občas musel na míč sáhnout dvakrát, lovit ze sítě ho nemusel ani jednou a dvě krumlovské tutovky bravurně likvidoval.

Sestava: Čábo - KaKa, Džamp, Roman - Zdenál (K) - Soukič, Míša, Čudl, Lopík - Lovec a Vrbič. Střídali Honza Sz. a Čopek, připraven byl i Kraken.

Kopali jsme v první půlce čtyři rohy, ten třetí a čtvrtý ve 45´. Ten třetí kopal Žapík, udrželi jsme míč před soupeřovou brankou a akci zakončoval rovněž Žap. Jeho tečovaná střela znamenala čtvrtý roh, ale z druhé strany. Ten kopal Čudl - a Žap míč hlavou posadil do brány. Gólem do šatny jsme se ujali vedení 0:1 a po první půlce jsme nečekaně ale zaslouženě vedli. Dlužno dodat, že posledních deset minut 1.p. měli více ze hry domácí a jejich tlak byl místy silný. Něco zachránily naše odkopy (Lopík, Vojta), něco fauly (Míša). Vyšel nám však závěr poločasu, a to se počítá.




























Druhá půlka:
Ve 47´ poslal Evža do šance Vrbiče, ten to ale napálil do gološe. Naši hru trošku přibrzdilo brzké vystřídání Soukiče v 57´, který se až ve 2. půlce dostával do svých rychlých akcí. V 61´ zachraňoval Kakáčko krumlovskou gólovku. Moc jsme nepodrželi balóny a domácí neustávali ve své snaze vyrovnat. Dvakrát se vyznamenal Roman a do útoků se pouštěl Lovec. Právě faul na něj v 73´ stál na počátku naší druhé branky. Přímák kopal Džamp tak perfektně jako za starých dobrých časů! Míče se nikdo nedotkl (naši útočníci stáli před brankou) - a míč skončil k překvapení všech v síti!!!! Džamp prostě dneska zazářil a byl oporou našich zadních řad a strůjcem našeho dnešního cenného vítězství. Vedení 0:2 jsme pak udrželi zodpovědnou hrou až do mírného nastavení. Přečkali jsme i kritický moment v 78´, kdy domácí orazítkovali naši tyč! Dokonce se v 89´ dostal do brejku Lovec, ale sil už se mu nedostávalo na lepší zakončení a míč skončil v náručí domácího gólmana.
Radovali jsme se všichni, i vedoucí Mirek, trenér Jura a rekonvalescent Míša. 
Jen nás zarazilo, že jsme se nemohli dostat jen tak z prostor krumlovského stadiónu. Kromě jedné branky na opačném konci, bylo všechno ostatní po nějakou dobu zamčeno!































Vezeme se teď na vítězné vlně. Poslední čtyři zápasy jsme vyhráli a ani jednou neinkasovali. Naši skóre z těchto utkání je velmi příjemné 14:0!!! :-)

Sobotní zápasy a sobotní tabulka:



V nedělní dohrávce porazily Dobšice B Jezeřany 5:0 a Hostěradice A prohrály doma se Suchohrdly 1:2. V pondělí se dohrává odložený zápas Mor. Krumlov B Jaroslavice A. Tabulka tak po 12. kolech vypadá následovně:



1 komentář:

  1. Jaroslavice A zvítězily v dohrávce OP v Mor. Krumlově, bodově se na nás dotáhly (19 b) a díky skóre i vzájemnému zápasu se posunuly na 5. m., my jsme na místě šestém.

    OdpovědětVymazat