úterý 15. října 2019

Kdysi božický skleněný harfenista obětí nové pražské vyhlášky

Bývalý božický občan Petr Šp. dnes
v televizních novinách
Nevěřil jsem svým očím, když jsem dneska v televizních novinách zahlédl jednoho z šikanovaných pražských pouličních umělců. Ano, ano, byl to jistojistě on, náš bývalý božický spoluobčan Petr Šp., kterého pražští strážníci vykázali z jednoho z pražských náměstí.



Právě si tam někde vedle obrovské  (Milošovy) pandy, Mickeyho Mouse, medvídků či šaška chtěl rozbalit svoje skleněné nádobíčko a spustit svou produkci. Nová pražská vyhláška o pouličním klidu mu v tom ale zabránila. Marně se Petr bránil, marně vzdoroval nátlaku uniformovaných usměvavých strážců pražského pořádku. Pokutu odmítl zaplatit a jak pravili v komentáři k natočenému zpravodajství, bude pozván k přestupkové komisi.

Tak to by se mu v Božicích nestalo. Tady by mohl hrát třeba každý den. Třeba u sloupu u obchodní pasáže. Pro "micinku" :-)

                       (lan)

Takhle to s Petrovou produkcí vypadalo v červnu roku 2012. A jen tak na okraj: Vzpomene si někdo, kde Petr Šp. s rodinou v Božicích bydlel a kde mu Šara oral zahradu? A vzpomene si někdo, kdo tenkrát o hodech vyhrál Petrovo CD? A kdo pozná někoho z tehdejší božické horovní chasy?



A dneska v televizních novinách:







Žádné komentáře:

Okomentovat