sobota 19. října 2019

Vrbič, Lovec a Soukič rozhodli. Jednu přidal i Džamp (akt.+foto)

Na 5:0 zvyšoval evidentně Lopík. Kdo
má požádat o opravu v zápisu o utkání?
Budu to dneska servírovat po kapkách. Není to ani pro fanoušky našeho mužstva jednoduché. Když se nedaří, jsme smutní, žízeň je nulová. Když se daří, je to jiné! Radost nám dělá Soukič, který i dneska na těžkém terénu ve špatných kopačkách dělal, co mohl! :-). Dneska ho dvěma banány přeskočil Vrbič a nakonec i Lovec, i když já mám zapsáno, že jeden z gólů dal Lopík. Marodkou zdecimovanému soupeři nepomohl ani Sláva Trochta v závěru. Přesto byla atmosféra na hřišti i v hledišti velmi přátelská. Zdravím tímto Romana st. i Radima. Synátoři obou hráli jako o život, ale na nás dneska kluci neměli. :-)
OP: Božice A - Práče A 6:0 (4:0). Naše branky: 8´ Lovec, 13´ Soukič, 36 ´ Vrbič, 38´ Džamp, 51´ Lopík (sudí ji připsal Lovcovi) a 54´ Vrbič.

Více možná ještě dnes nebo zítra ráno.

          (lan)






























Soukič (13) bojuje u čáry... přihlíží Karlík (11)

Lopík umísťuje Soukičův míč hlavou popáté do práčské brány

Lopík (v popředí) i Soukič dávají najevo radost z branky

Lopíkovi blahopřeje ke vstřelené brance KaKáčko
Už při pohledu na sestavu soupeře jsme věděli, že oslabený tým Práčí by musel podat mimořádně heroický výkon, aby nás dneska potrápil. Nám taky chyběli hráči, nejvíc asi Michal Jareš, ale náš široký kádr umožňuje trenérovi Jurovi tolik variant sestavy, že se opět podařilo sestavit kvalitní jedenáctku a bojovat zodpovědně o plný počet bodů. Mokrá tráva a venkovní chlad některým našim hráčům úplně nevyhovovali, ale s tím se teď na podzim musí počítat. Soukičovy trampoty s kopačkami už jsem zmínil, i ztuhlý Pumpido se musel nadvakrát protáhnout, když jeho robinzonáda nebyla stopro a tak musel ještě nasadit "Hašana" a se štěstím poslat míč do zámezí.
Fotbal, to je taky o emocích, což jsme taky včera viděli. Ale pozápasové "klubové posezení" s hudebním doprovodem odplavilo různá nedorozumění pryč a oslava Soukičova svátku zvýšila naši dobrou náladu.
I soupeř si vytvořil nějaké šance (max. dvě gólové), ale zakončení bylo žalostné: viz třeba Zimek po rohu ve 4´.
V 7´ vybojoval Lopík roh a Evžen míč "donesl hlavou" do branky na 1:0. Pak to bylo sjíždění mokrého trávníku a když už jsme nikdo nic nečekali, sedl míč ve 13´ Soukičovi na vyměněnou kopačku tak parádně, že snad z 20 m z pravého křídla propálil práčského gólmana, že ten ani nevěděl jak! Vedení 2:0 jsme drželi až do 36´, kdy to podobně nečekaně, ale z bližší vzdálenosti napálil Vrbič a my jsme zvýšili na 3:0.  Mezitím tam byli nějaké dobré akce, víc na naší straně (14´ Lopík - Lovec - Čudl nad, 17´ Čudlův přímák na zadní vingl, 22´ nečekaně k tyči Lopík a 2x hosté vyzkoušeli Pumpida ve 20´ a 26´). Jak jsem si poznamenal, měli jsme "chvilkové výpadky" a někteří hráči (Karlík, Soukič) dávali míč pozdě od nohy... Ve 38´ upravil Džamp na 4:0, ani si teď nevybavuji tu situaci, mrknu na foto. Ve 40´ byli hosté asi nejblíž k dosažení branky, ale šťastný "Hašan" poslal míč ve vnější tyče! Poslední ukázkovou akci první půle jsme předvedli my ve 41´. Vrbič vystřeli, Lopík se do jeho střely ve vápně "položil" a jeho teč jen o fous minula svůj cíl!

Když v 51´ zvyšoval Lopík na 5:0 (gól připsán Evženovi), bylo jasné, že dneska už si výrazné vítězství vzít nenecháme. Do hry šel Pavel místo Soukiče a hned centroval Zdenálovi na gólovku. Střelecký účet zápasu uzavřel v 54´ Vrbič svou druhou dnešní brankou (6:0) a do hry pustil Honzu Sz. Ani my, ani Práče už žádnou dobrou příležitost neproměnili. Práče v 57´ a kontr dvojice  číslo 10 a 13 v 64´, my v 80´ Lopíkovu hlavičku. Fotbal se pomalu vytratil, ještě se vystřídali na obou stranách hráči (u nás Čopek místo Honzy K.) a nebýt KaKáčka už bychom ani nezatajili dech!!!

O zaslouženě vysoké vítězství se zasloužili tito hráči:
Pumpido - Roman, Džamp, KaKa, Zdenál - Soukič, Karlík, Honza K. (Čudl), Lopík - Lovec, Vrbič. A střídající Pavel, Honza Sz. a Čopek. Na lavičce ještě seděl Čábo, vedoucí Mirek a trenér Jura.

Zápas se hrál vzácně slušně a hlavní sudí Novák neměl téměř žádnou práci. Píská s citem pro hru a významně přispívá k její plynulosti.
                                             (lan)

Zdenál ještě nedal, ale Vrbič už se nemýlil - stav 6:0 se už do konce zápasu nezměnil.











K výborné atmosféře přispělo i velké množství fanoušků Práčí! Díky, že jste přijeli svůj tým povzbudit i v těžkých časech....



Náš tradiční vítězný rituál nechyběl ani dnes....


Žádné komentáře:

Okomentovat