úterý 15. října 2019

V sobotu vyzveme FK Práče

Zabrousil jsem na netu do již "vousaté" minulosti, kdy jsme se neúspěšně zachraňovali v okresním přeboru a Práče byly ještě plné optimismu po pádu z I.B třídy. V současnosti musíme bojovat jak my, tak náš sobotní soupeř.
OP: Božice A - Práče A SO 19.10.2019, 14:30 h, hřiště Božice

Zápas bude řídit jako hlavní Jiří Novák, na čárách mu budou asistovat Coufal a Rehberger.
Z těch pamětí vybírám pár vět: Do okresního přeboru ročníku 2012/2013 byly nově zařazeny týmy Jaroslavic a Práčí po sestupu z krajské soutěže. V podzimní části se více dařilo Práčím, ty usilují o návrat do kraje... Starosti s přípravou na jarní odvety budou mít v Božicích, Dobšicích, Oleksovicích a Olbramovicích.


Bohužel, v létě 2013 jsme z okresu po čtyřech letech spadli. Po dvou letech ve III.B třídě jsme se v roce 2015 do okresu vrátili, ale díky nešťastné souhře okolností jsme v roce 2018 opět spadli do trojky, tentokrát do III.A třídy. V celosezónním vyrovnaném souboji s Micmanicemi jsme se v roce 2019 do okresu vrátili. 
Všichni věříme, že náš tým přezimuje někde uprostřed tabulky se solidním bodovým ziskem. I proto musíme v nadcházejících zápasech bodovat. Kromě Práčí doma jedeme v sobotu  26.10. do  Mor. Krumlova a sezónu zakončíme v sobotu 2.11. domácím utkáním proti Prosiměřicím.

Po deseti odehraných kolech jsme  na 8. místě s 13 body, Práče spadly na poslední, 14. místo, se ziskem 5 bodů.

P.S. Práčím se asi ani letos jejich sen o návratu do krajské I.B třídy nesplní: :-(

O víkendu se hrálo takto:



A současná tabulka vypadá takto:


2 komentáře:

  1. Božická přípravka (hrající pod TJ Břežany jako Břežany/Božice) dostane od OFS na svou činnost 2 000 Kč. Dne 10.10. zemřel bývalý známý delegát OFS Ladislav Vodák. A hráč Únanova L. Meister se odvolal proti výši trestu za facku sudímu Palátovi

    OdpovědětVymazat
  2. jako hlavní píská Novák

    OdpovědětVymazat