neděle 20. října 2019

Do naší hospůdky vedou jen tři schůdky...

To si budou moci zpívat ti návštěvníci naší hospůdky, kteří chodí ze spodní části Božic. Taky ti, kdo tam bydlí a jdou z nějakého důvodu k nám nahoru nebo vedou své dítě z mateřské školy. Schůdky kopírují ty, které tam byly před rekonstrukcí...


Názory na to jsou různé. Někdo by tam schody nedával vůbec, někdo tyto a někdo ty s delší nášlapnou plochou, které by se daly lépe zdolávat cyklistům, kočárkům a dalším jednoduchým dopravním prostředkům.

             (lan)


7 komentářů:

  1. MUDr. Olejník oznamuje, že ve dnech 23. - 25. října 2019 nebude ordinovat. Akutní případy ošetří ordinace MUDr. Přinosila v Dyjákovicích.

    OdpovědětVymazat
  2. Vím že to tu nepatři. Jak dlouho tu bude hlídkovat policejní hlídka? Snad do doby než odjedou brigádníci,pro naši bezpečnost.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si že takový manévry byli zbytečný.neřeknu v tu noc aby se nepozabijeli.kdyby se každý choval tak jak má(nemyslím to vůbec zle) tak se nemuselo nic stát.nějaký odvety atd. Chtěli aby to bylo ještě všechno horší a víc zraněných božičáku.ti na ubytovně ať táhnou a bude klid. Kdo toto sem dotáhl. Myslím že co se stalo v sobotu v noci stačilo. Klukům přeji ať se hlavně co nejdříve uzdraví.

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu se zeptat, co se v tu noc stalo? Díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Těch schůdků bude nakonec víc - 3x3 schůdky. Tak se o svátečním víkendu podíváme.

    OdpovědětVymazat