sobota 12. října 2019

Fotbal: Soukič v Kounicích příjemně překvapil

Lopík zvyšuje po Honzově pasu na 0:2
I jinak dobrý sudí Koudela byl tak unesen bojovným nasazením našeho záložníka Soukiče, že mu v rozrušení připsal exekuci penalty, kterou jsme se v 8´ ujali vedení 0:1. Správným a neomylným exekutorem (takovým božickým Harry Kanem) byl jako vždycky Džamp. Soukičův podíl na brance ale byl taky. Po jeho akci zahrál domácí obránce ve vápně rukou....
OP: Horní Kounice A - Božice A 0:4 (0:2). Naše branky dali: David Švejdík (z penalty), Pavel Ležák, Evžen Egner a ještě jednou Evžen Egner.


Postupně jsme už v první půlce převzali iniciativu a vytvořili si i střelecké příležitosti: 21´ Soukič, 23´ Soukič - střílí Lovec a poté Čudl, v 34´ měl další výbornou akci Soukič. Dvojice Lopík - Vrbič (na míč nedosáhl), v 38´ Žapíkův přímák). Dvakrát jsme taky ale nabídli tutovky domácím. Jejich střelecká nemohoucnost byla dneska veliká (a vysoká!!!). Ve 44´ poslal v pohodě hrající Čudl míč na bránu a Lopík ve svém typickém běhu ho lízl hlavou podruhé do kounické brány! Poločas jsme tak zakončili za stavu 0:2.

Výborný byl náš nástup do druhé půle. Ve 47´ Evžen zabojoval u lajny - dva naši (Čudl a Vrbič) do toho šli ve vápně - a míč skončil i při robinsonádě domácího gólmana k tyči v brance. Byl připsán Lovcovi, protože se míče pravděpodobně už nikdo jiný nedotkl. Naše vedení 0:3 nevydrželo dlouho. Po velmi dobré Lopíkově šanci, kdy jeho křížná střela jen těsně minula zadní tyč, si v 54´ míč na půlce vzal Lovec a jeho slalom zakončený výbornou střelou završil naši dnešní střeleckou nadílku na výrazné vítězství 0:4.

Připojuji foto z první půle a další dvě Lovcovy branky z počátku půle druhé.

Kluci, bylo to dneska výborné, my fanoušci jsme byli hodně spokojení. Nasazení, důraz, pěkné momentky i dostatek šancí, to všechno v nás zanechalo jen ty nejlepší dojmy. A závěrečné nasazení Krakena nás potěšilo též. Je nedílnou a viditelnou součástí týmu, ať je na ochozu, za čárou, na střídačce či semo tamo na hřišti! Potěšil nás i Čopek, který dneska hrál svůj první zápas v letošním ročníku OP, a potěšil nás i zraněný Adam, kterého kluci velmi radostně přivítali po delší době mezi sebou. Prostě výborná božická parta jede!!!
Byli jste dneska snad ještě lepší než příjemné topinky s tataráčkem!

                       (lan)

































































Žádné komentáře:

Okomentovat