pondělí 12. března 2018

Jako pěst na oko!

Neexistující úřad obecního architekta asi neměl svůj den, když rozhodl o tom, ze bude znovu instalovat starý dřevěný informační panel vedle nové moderní plastové čekárny. Na moderní božické okružní křižovatce tak působí tento relikt minulé úpravy tohoto prostoru jako pěst na oko!


Vkus máme samozřejmě každý nějaký a není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem, že? Dřívější úpravu návsi jsme rovněž hodnotili kriticky, protože zde byla dřevěná čekárna-srub, která se hodí třeba tam, kde je umístěná dneska, a k ní se dřevěný panel s plánkem obce, který na počátku 90. let vytvořil pan Vladimír Mašek dal tak nějak akceptovat.
Když se křižovatka radikálně změnila a byly zde instalovány nové moderní prvky, byť může mít někdo k plastu a kovu taky výhrady, měla být obětována ještě nějaká desetikoruna a ve stylu čekárny se měla nechat zhotovit i nová informační tabule. Myslím si dokonce, že to velká většina těch, kteří se o takové drobnosti zajímají, i očekávala. Je to tedy pro řadu z nás jednoznačně zklamání. Je to tam teď, jak se říká "každý pes, jiná ves"!
Dáme toto téma do ankety a uvidíme, jaký bude hlas lidu!
                                           (lan)


4 komentáře:

  1. Jako v kocourkově.

    OdpovědětVymazat
  2. Dejte tomu čas,já osobně bych udělal to samé a počkal jak dlouho to tam vydrží.😂

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je toho víc, co je pěst na oko :D Celá nová zástavba za hřištěm je přehlídkou nevkusu a absence rozumného urbanistického plánování a alespoň nějaké regulace. Ale to je všude v Česku bohužel :(

    OdpovědětVymazat
  4. hmm zase se zbytečně šetří

    OdpovědětVymazat