pátek 30. března 2018

V sobotu přivítáme Hostim

Osud k nám byl milostiv a přihrál nám na rozehřátí jarních kol OP kvalitního soupeře, a to po podzimu třetí tým tabulky TJ Hostim. Přes zimu oba celky pilně trénovaly a sehrály řadu přípravných zápasů. Taky obojí zbrojili na jaro, pokud jde o posily. Do kuchyně hostí jsem se nedíval, ale naše šatna dozná několika změn.
OP: Božice A - Hostim SO 31.3.2018  15:30 h, hřiště Božice


TJ Sokol Božice A - změny v týmu:
Do naší sestavy se vrátil Evžen Egner a přišli dva noví hráči: Roman Šálek (z Rakouska) a Martin Vrba (ze Suchohrdel u M.)
Odešli: Petr Šišlák (do Pohořelic), Jaroslav Hrobár (do Dyjákovic?) a Vojtěch Maruštík (do Čejkovic). V dlouhodobé rekonvalescenci je Jaromír Jandásek.
Trenérem zůstává Bronislav Juřica, vedoucím mužstva se stal Michal Hrubý, zástupcem vedoucího Jiří Čada.

TJ Hostim - info z webu a facebooku týmu:
Moc jsem se toho nedozvěděl. Informace jsou o třech přípravných zápasech, z nichž zajímavá je remíza s účastníkem I.B třídy Tatranem Šatov 3:3. V dalším utkání podlehli hostimští Jaroměřicím n. R. (taky krajská soutěž v kraji Vysočina). Tam svým výkonem překvapil nováček v  týmu Hostimi dorostenec David Taflíř, což mě těší dvojnásob, protože patří do naší rodiny! :-)
Jsem zvědav, co bude pravdy na tom, že přes zimu v týmu chtěli skončit nejlepší střelci podzimu Michal Prokeš a Jiří Plíšek.

Každopádně se máme na co těšit.
Podzimní zápas Hostim - Božice 3:3 (1:3)
Z hostimského reportu zápasu vyjímám:
Zkušený Pavelčík rozehrál přímý kop tak precizně, že míč, ač netečován, skončil k údivu všech v naší síti. Velká škoda! Bohužel to však nebylo vše. Další z ojedinělých protiútoků proměnil po krásné individuální akci Mlčúch, a tak se šlo do kabin za nepříznivého stavu 1-3, který neodpovídal dění na hřišti, ale tak už to ve fotbale chodí...
Početná divácká kulisa se přece jen dočkala snížení, když si perfektní centr naskočil dobře hrající Peng a hlavou stanovil na 2-3. ... Hosté navíc hrozili nepříjemnými brejky,... Běžela 84. minuta, když jsme soupeři již po několikáté v zápase nabídli vlastní chybou šanci, kterou jsme odvrátili pouze za cenu penalty. Ty však Šális umí, o čemž se přesvědčil i hostující Tomáš Kudlička... Žili jsme dál! Když už to vypadalo, že Božice nakonec vítězství uhájí, přišlo autové vhazování, kde se v mele nejlépe zorientoval Tomáš Kandl a vyrovnal na 3-3! 

Více zde: https://tj-hostim.webnode.cz/news/prestrelka-na-uvod/
Z podzimního zápasu Hostim - Božice A v Hostimi






2 komentáře:

  1. www.facebook.com/events/1036628843173080/

    OdpovědětVymazat
  2. Božice A - Hostim SO 31.3.2018 15:30 HR: Večeřa, AR: Coufal, Taflíř

    OdpovědětVymazat