pátek 30. října 2020

NikiMara s.r.o. nabízí stavebniny, dřevo i stavební činnosti

 


V božickém Zámlýní byl v letošním roce rozšířen provoz stavebnin. Přistavěná byla pracovní hala pily s katrem (pásovou pilou na pořez i zpracování dřeva). V nabídce jsou dále veškeré stavební činnosti i těžba dřeva a jeho doprava na určené místo. Neváhejte kontaktovat zástupce společnosti s objednávkou či požádat o bližší informace. Více na https://www.nikimara.cz/



Stavebniny nabízejí:
Výběr ze široké nabídky kvalitního stavebního materiálu pro stavbu, střechu, zahradu i interiéry. Zboží je možné dodat na předem určené místo. Pracovní doba: 
7:30 - 12:00, 13:00 - 16:00


Pila, stavební a lesní činnosti:

Prodej a výroba stavebního řeziva (pásovou pilou Wood-Mizer) dle vašich požadavků. Pro okamžitý odběr jsou k dispozici skladové zásoby standardního sortimentu fošen, hranolů, latí a prken.

Nabízíme komplexní nabídku stavebních činností. Zajištujeme jak realizaci celé stavby „na klíč“, tak i jednotlivé stavební činnosti spojené s realizací stavby, tj. např. zednické práce, hrubou stavbu, střechy, zateplení i opravy.

Provádíme a pomocí harvestorové technologie zabezpečujeme veškeré lesnické činnosti spojené s těžbou a přibližováním dřevin.






Žádné komentáře:

Okomentovat