sobota 3. října 2020

Vezeme tři body z Hostimi (akt.4.10.)

Bohužel místo fotbalového dramatu v Hostimi jsem seděl ve volební komisi, která svou práci ukončila v 17 hodin, a tak vůbec nevím, jak to na trávě v Hostimi vypadalo. Nechám si to popsat od trenéra, popř. dalších přímých aktérů.

OP: Hostim - Božice 1:2 (1:1). Naše branky: Jan Lukáš (pen.) a Luboš Šenkeřík

 



Tak jsem se po výborném nedělním obědě dočkal já i všichni, kteří na report čekali. Podstatnou část přebírám i do hlavního článku:

Do 10. minuty jsme klidně mohli prohrávat 2:0 a nikdo by se nedivil. Domácí však nebyli schopni uklidit míč za našeho golmana. Od 10. minuty se hra pomalu vyrovnala, ale více šancí měli pořád domácí a jejich úsilí bylo korunováno nařízením penalty, která byla jasná. Kvůli zranění jsme museli nuceně střídat (do hry šli postupně Ludwa a Peťa), ale nesložili jsme se a neúnavný Žanek byl faulován v pokutovém území a sám si postavil míč na puntík a nekompromisně zavěsil pod víko.

V druhém poločase to byl spíš boj, který moc krásy fotbalu nepobral. Náš druhý gól dal Ludwa, když se k němu míč odrazil a z první vystřelil na bránu, trefil břevno a od zad gólmana se míč odrazil do brány.

Domácí vše vrhli do útoku, aby aspoň zremizovali zápas, a málem se jim to povedlo v samém závěru, kdy se míč odrazil od tyčky k tyčce a již překonaný Michal míč chytil. No a pak jsme si zahulákali a poděkovali fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. Olééé Božice

                                                                                               Mirek

A k tomu ještě dodává trenér Jura: Takhle nějak to bylo. Hodně nakopávaných míčů a spousta soubojů. Fotbal moc krásy nepobral, a to i díky nepříliš kvalitnímu terénu. Nicméně mě těší, že i takový bojovný zápas dokážeme zvládnout! Pravda se štěstím, ale i s velkým odhodláním všech zúčastněných. Chtěl bych vyzdvihnout v tomto zápase obzvlášť Čopka (Juru Š.) a Kakamila.





6 komentářů:

  1. bohužel neproměnování šancí nás stálo vítězství,ale dnes nevyhrál lepší tým,ale štastnější

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štěstí přeje připraveným. A my se na každý zápas tvrdě a odpovědně připravujeme. Počkám si na komentáře obou trenérů.😀

      Vymazat
  2. Štěstí se unavilo, jinak gratulace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzpomínám si zápas pře nějakým rokem, kde jsme vedli už 1:3 a tenkrát nás 17letý blonďatý náhradník Tomáš Kandl připravil v nastavení o body. Takže jednou štěstí padne na toho, podruhé na onoho. :-) A stále čekám, až se dozvím něco víc k průběhu zápasu.

      Vymazat
  3. Já to napíši svými slovy,třeba někdo se mnou nebude souhlasit.Do 10 minuty jsme klidně mohli prohrávat 2:0 a nikdo by se nedivil,ale domácí nebyli schopni uklidit míč za našeho golmana.Od 10 minuty se hra pomalu vyrovnala,ale více šancí měli pořád domácí a jejich úsilí bylo korunováno nařízením penalty,která byla jasná.Kvůli zranění jsme museli nuceně střídat,ale nesložili jsme se a neúnavný ,,žanek,, byl faulován v pokutovém území a sám si postavil míč na puntík a nekompromisně zavěsil pod víko.V druhém poločase to byl spíš boj,který moc krásy fotbalu nepobral.Náš druhý gol dal ,,ludwa,, když se k němu míč odrazil a s první vystřelil na bránu,trefil břevno a od zad golmana se míč odrazil do brány.Domácí vše vrhli do útoku,aby aspon zremizovali zápas,a málem se jim to povedlo v samém závěru zápasu,kdy se míč odrazil od tyčky k tyčce a již překonaný Michal míč chytil.No apak jsme si zahulákali a poděkovali fanouškům,kteří nás přijeli podpořit.Olééé Božice Mirek

    OdpovědětVymazat
  4. Takhle nějak to bylo. Hodně nakopavanych míčů a spousta soubojů.Fotbal moc krásy nepobral,díky nepříliš kvalitnímu terénu. Nicméně mně těší, že i takový bojovný zápas dokážeme zvládnout!Pravda se štěstím, ale i s velkým odhodláním všech zúčastněných. Chtěl bych vyzdvihnout v tomto zápase obzvlášť Čopka(Juru Š.) a Kakamila.

    OdpovědětVymazat