čtvrtek 15. října 2020

Ředitel Nemocnice Znojmo informuje starosty okresu


Na svém FB informuje dnes ředitel Nemocnice Znojmo Martin Pavlík: V pondělí jsem se rozhodl iniciovat schůzky se starosty ve snaze zvýšit informovanost zástupců místních samospráv a tím zvýšit informovanost občanů.

Uvádí dále: Bohužel i v našem regionu se potýkáme nejen s nevůlí občanů dodržovat opatření a nařízení vlády, ale i stoupající agresí vůči zdravotnickému personálu. Děkuji všem, kteří projevili zájem o spolupráci ať již v minulosti, nebo až nyní. 

Schůzky se zúčastnil též božický místostarosta Jiří Čada, který k tématu uvádí: 

Dnes jsem se s mnoha dalšími kolegy z vedení obcí zúčastnil jednání, na které nás pozval ředitel Nemocnice Znojmo Martin Pavlík, zejména z důvodu, aby zvýšil informovanost starostů obcí a tím i jejich občanů.
V souvislosti s rychlým vývojem epidemie nad námi visí hrozba nedostatku zdravotnického personálu. Dovoluji si Vás proto požádat – buďme prosím všichni ohleduplní, dodržujme aktuální nařízení (byť nás omezují a zdají se mnohdy nesmyslná) a nešiřme různé dezinformace a ničím nepodložené domněnky.
Na schůzce jsme se dohodli na způsobu informovanosti – jakýmsi „styčným důstojníkem“ bude starosta Jevišovic
Pavel Málek
a já mu moc děkuji, že vzal na svá bedra tento nelehký úkol. Dále nás p. ředitel požádal o součinnost a spolupráci – v maximální možné míře s ohledem na naše možnosti se budeme snažit pomoci.
O vývoji situace na Znojemsku a o tom, jak v této situaci můžete pomoci i Vy, budu informovat v brzké době.

Žádné komentáře:

Okomentovat