sobota 26. prosince 2020

Média k Zemanovu vánočnímu poselství: Zloba a rozeštvávání

 


Mladá fronta Dnes z Babišova mediálního impéria dala dnes odpoledne do titulku článku, který shrnuje ohlas na Zemanovo vánoční poselství (tj. projev prezidenta Zemana na TV Nova, ČT a Prima) všeříkající titulek: Zloba a rozeštvávání.
Prezident Zeman sice už bez ortézy zato se staronovým zlostným a zlobným slovníkem pozdravil české občany na svátek sv. Štěpána. Pěkná vánoční koleda to však v žádném případě nebyla. A pokud byla, tak zde platí ono kolednické: ....psi se na mě sběhli, koledu mi snědli!

Mediální ohlas Zemanova televizního poselství je taky neradostný. Nejenže opět klesl počet těch, kdo poselství poslouchali, ale i ti, co poslouchali, vyjadřují svou nelibost nad obsahem i tónem Zemanova projevu.

Anketa v již zmíněné Mladé frontě Dnes hovoří dost jasně.



Je škoda, že prezident Zeman ani v těchto těžkých chvílích nepochopil, že je prezidentem nás všech, tj. i těch, kdo ho nevolili. Jako hlavu státu ho respektujeme všichni a jeho povinností by mělo být, aby zastupoval nás všechny a mluvil taky k nám všem.

                                                    (lan)


Jedním z lidí, kterým se Zemanovo poselství, líbilo je ministryně Schillerová. Jak podotýká kdosi na twitteru: Možná si pustila ve 13:00 h Televizi Prima. Ta totiž tou dobou ještě vysílala oblíbený film pro pamětníky Prstýnek a prezidentův projev následoval ze záznamu až ve 13:330 h.:




Žádné komentáře:

Okomentovat