neděle 15. srpna 2021

Pumpido, Džany a týmový výkon rozhodli o našem vysokém vítězství


 Výborný týmový výkon, spolehlivý Pumpido a rozdílový hráč Žanek rozhodli o našem nečekaně vysokém vítězství v Hrádku. Nerozhodil nás ani podivný výkon hlavního arbitra, ani červená v 56´.

OP: Hrádek - Božice 1:4 (1:2). Naše branky: 3x Džany a 1x Roman Šob


Derby s Hrádkem patří k tomu nejlepšímu, co nás v soutěži čeká. Příjemné fotbalové prostředí i tradičně očekávaný vyrovnaný souboj nás patřičně naladily už před zápasem. Nás asi o něco více, protože jsme nastoupili téměř v maximálně možné sestavě i s dostatkem náhradníků na lavičce.

Úvodní vzájemné oťukávání s nebezpečnými situacemi před oběma brankami ukončil v 7´ Žanek, který zamotal hrádeckou obranu, pak přesně vypálil - a vedli jsme 0:1.

Pak to bylo čtvrthodinu nahoru dolu, bohužel bez finálního zakončení. Vše opět zakončil ve 24´ - 26´  Žanek. Po faulu na sebe si postavil míč na hranici "16", vypálil, gološ míč vyrazil na roh a poté Žanek s přispěním domácího obránce zavěsil hlavou podruhé do hrádecké branky - 0:2.

Ve 34´ domácí orazítkovali (podruhé v utkání) tyč, následoval roh a po něm gól po hlavičce Filipa Rygra. Sníženo na 1:2.

Po pěti minutách druhé půle jsme se dostali pod hrádecký tlak, Lukyn vystřídal Juru, množily se naše fauly a nervózní sudí nakonec za kecy vyloučil našeho záložníka Ríšu. Ještě chvíli jsme zůstali pod neplodným tlakem domácích, ale v 65´ přišla velká chvíle Romana. Jeho první střelu gólman vyrazil, na tu další už neměl. Zvýšení našeho vedení na 1:3 bylo přelomové.

Účet zápasu podtrhla v 70´ naše výborná dvojice Čudl - Žanek. Čudl centruje a Žanek hlavou dává svůj dnešní hattrick. Vítězství 1:4 je nečekaně vysoké, ale po týmovém výkonu s vysokým nasazením všech hráčů je naprosto, ale naprosto zasloužené.

                                              (lan)

2 komentáře:

  1. Máte pravdu dneska Žanek jasně hráč utkání ale mrzí mě že jste nenapsal nic o obraně to je škoda která dneska fungovala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dneska chtěl vyzdvihnout týmového ducha našeho mančaftu. Z mého osobního pohledu byl nezpochybnitelnou jedničkou Kamil a velice se mi líbil důrazný Roman.

      Vymazat