pátek 18. května 2012

Fotbal: Hostan OP do poslední třetiny a některé změny (akt.)

Hostan okresní přebor fotbalového Znojemska se po tomto víkendu přehoupne do své poslední třetiny. Čekají nás zajímaví a důležití soupeři a tak nezbývá než pokračovat v trendu nastoupeném už v Dobšicích, prodlouženém v zápase doma s béčkem Miroslavi (i přes neplodné diskuze nad penaltami) a získat body nezbytně nutné pro záchranu.

Je docela zvláštní číst doporučení od některých "odborníků", abychom raději kopali trojku, zatímco oni se pasují na rytíře, kteří můžou hrát jenom okres a výše. Nemáme v mužstvu příliš hráčů subtilních (vysokých, udělaných "pilířů"), ale máme mužstvo technické, které dokáže hrát pohledný fotbal. Trošku mi připomínáme náš současný repretým v hokeji - taky nám nikdo moc nevěří, pořád nám někdo něco doporučuje, a pak zjistíme, že máme výborného mladého gólmana, respektovaného srdcaře čtyřicátníka v poli a když na to přijde, tak máme i střelce rozhodujících branek. Zkuste si tipnout, které hráče jsem mohl tak mít na mysli (na jednotlivých postech to nemusí být jenom jednotlivci).
Čeká nás tedy v neděli 20.5.2012 dopoledne na hřišti v Oblekovicích zápas s IE Znojmo B. Bude to bezesporu moc těžký zápas, protože domácí poslední dobou ztratili svůj náskok na čele tabulky a po minulém víkendu je na špici vystřídaly Blížkovice. Začátek utkání je už v 10.15 h. Jak jsem zjistil po pátečním tréninku, hodláme do zápasu jít i s některými změnami v sestavě, tak se nechme překvapit. Mně se jeví jako zajímavé!
Další zápasy jsou - POZOR - s jednou dnes oznámenou změnou v termínu posledního utkání, taky důležité a slibují vyrovnané a divácky atraktivní souboje. Tak tedy popořádku:
Božice - Suchohrdly ne 27.5.2012, 16.30 h. Tady jsou naše tři body povinností.
Přímětice - Božice ne 3.6.2012, 14 00 h. Domácí se na nás chystají, chtějí odplatu za domnělou křivdu z podzimu. Upozornění pro naše hráče: hraje se podle rozpisu už ve 14 h.
Božice - Oleksovice ne 10.6.2012, 16.30 h. Tradičně (kromě Jezeřan) nejprestižnější zápas sezóny. Uvidíme, co na nás mužstvo Hajznerových vymyslí tentokrát.
Bohutice - Božice so 16.6., 16.30 h. Domácí požádali o přesun zápasu na sobotu, asi chtějí slavit úspěšnou sezónu (což zatím mají) a asi nás nebudou šetřit. Taky mně jako komentátorovi utkání budou chtít ukázat, že jsem některé z nich po podzimním utkání kritizoval neprávem. Já to beru, ale klidně ať si své umění šetří až na novou sezónu :-)!!! Ať můžeme taky slavit úspěšný konec sezóny.
Prosíme tedy naše hráče, aby zaregistrovali změnu termínu posledního zápasu v Bohuticích - hraje se už v sobotu. Aspoň budeme moci udělat ukončenou taky v sobotu jako Bohutičtí.

                                                                                Ladislav Nevrkla

Žádné komentáře:

Okomentovat