pátek 20. července 2012

Fotbal: První trénink pod novým trenérem

Zahájení nové sezóny se kvapem blíží a tak ani božickým fotbalistům nezbývá, než zahájit pravidelné tréninky. Na tom prvním v pátek 20.7.2012 byl hráčům představen nový trenér "A" týmu Viktor Luskač.
Na trénink byla pozvána více než dvacítka hráčů (včetně dorostenců), trenérovi se představila desítka, a to ještě tak, že se gólmanovi Jarovi obnovilo ještě před zahájením tréninku zranění a na jeho místo "spadl z nebe" spíše sváteční hráč rezervy Dan.
O dalším složení týmu rozhodne nedělní trénink - neděle 22.7.2012 v 17 hodin. Zájem o start v božickém týmu z okolních mužstev je překvapivě vysoký a vedení našeho týmu po nedělním tréninku rozhodne, jak bude postupovat dál. Každopádně je dost hráčů z Božic, kteří mají na to, aby za naše "áčko" hráli. Kdybych byl v jejich kůži, určitě bych považoval za čest reprezentovat svou obec v okresním přeboru. Nic víc, ale taky nic míň!
                        Ladislav Nevrkla





3 komentáře:

  1. Rýsují se další změny v kádru. Něco určitě uvidíme v sobotu na přípravném zápasu s Radkovými Moravičany. (lan)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty změny znamenají, že odchází nebo končí v Božicích nejeden hráč? Na nic jiného to zatím nevypadá. Kvalitních hráčů je v Božicích čim dál míň.

      Vymazat
  2. Asi před hodinou byl podepsán první z avizovaných přestupů do našeho "A" týmu. A další je na pořadu dne. Potěšitelné jsou ale i posily-návraty z řad našich bývalých dorostenců. Věřím, že budou nejméně tři!!! (lan)

    OdpovědětVymazat