pátek 27. července 2012

Pozvánka: Anenská zábava a fotbalové odpoledne 28.7.2012

Milovníky fotbalu i zájemce o taneční zábavu zvou božičtí fotbalisté na sobotu 28.7.2012 do svého areálu na hřišti v Božicích. Lákadlem pro návštěvníky je Anenská zábava se skupinou Klaxon a fotbalové odpoledne, jehož vrcholem bude zápas Božice - Moravičany (okr. Šumperk).

Na programu jsou přípravné zápasy žáků a "A" týmu mužů a rovněž si zahrají hráči božické "rezervy", tj. ti, kteří se nevejdou do kádru áčka, ale hráli v uplynulé sezóně za dorost, "B" tým nebo "áčko". Soupeři pro žáky a rezervu se ještě dojednávají, naopak již tradiční soupeř z okresu Šumperk TJ Sokol Moravičany v čele s bývalým hráčem Božic Radkem Pavlíčkem určitě důkladně prověří připravenost našeho "áčka" na nový ročník Hostan okresního přeboru.Večerní Anenská zábava má svoji premiéru a my věříme, že se zařadí mezi tradiční pravidelné společenské akce v obci. Od 20 hodin bude hrát k tanci a poslechu skupina Klaxon, připraven by měl být opravený taneční parket a o půlnoci "půlnoční překvapení"! Kdo jsme je neviděli o hodech, máme tedy novou příležitost. Určitě si ji nenecháme ujít.
Na fotbalové odpoledne je jednotné vstupné 20 Kč, na večerní Anenskou zábavu zaplatí každý návštěvník 80 Kč.


2 komentáře:

  1. Žáci si to rozdají s Mackovicemi, božickou rezervu budou reprezentovat naši dorostenci. Soupeře si přečtěte zítra večer. Tady na tomto webu. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak žáci si to rozdají s Miroslaví! Omlouvám se za informační šum! V Mackách mají hody. (lan)

    OdpovědětVymazat