neděle 9. března 2014

Fotbal: Poprvé na trávě v Čejkovicích

V mnoha důležitých ukazatelích byl dnešní přípravný zápas v Čejkovicích velmi pozitivní, výsledek nehrál až tak důležitou roli.
1. FC Čejkovice - TJ Sokol Božice 3:2 (3:1)
1´ - první útok Čejkovic - 1:0
13´ - druhý vážnější útok Čejkovic, náš faul ve vápně, penalta - 2:0
29´ - jeden z mnoha našich útoků, potáhl Sláva, centr, Honza Szabó nadvakrát - 2:1
43´ - náš vlastenec - 3:1
89´- ukázkovou akci zakončil Sláva - 3:2

Naše sestava: Michal Hrubý - Václav Poklemba, Vlasta Žilík, Kuba Rambousek, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob, Michal Topolčan, Jiří Škrabal, Petr Procházka - Honza Szabó, Sláva Urban.
V průběhu 2. poločasu se střídalo hokejovým způsobem a na hřiště postupně přišli: Martin Zedníček, Tomáš Kudlička, Lukáš Svoboda, Vladimír Sedláček, Daniel Novák (Dan). V civilu byl přítomen Evžen Egner a Dalibor Tomášek. Trenér Michal Topolčan, vedoucí mužstva a AR Martin Topolčan. Fanoušků z Božic:  7 - 10 :-).

Příští přípravný zápas: neděle 16.3.2014, 14:00 h - zápas Hatě - Božice, hřiště v Dyjákovičkách.

                                                (lan)

3 komentáře:

  1. Dobrý příspěvek, ale anonymní, tak není publikován. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Najednou vadí příspěvky bez podpisu. Dříve byl dán prostor všem. Tak proč to tady není jasně napsáno, že se přijímají příspěvky pouze podepsané, nebo se zkratkou podpisu, ale jak jsem si všimnul, tak i ty jsou odsud vylučovány. Takže jen tak dál. Petr C.

    OdpovědětVymazat
  3. Nechci být ješitný, ale když se příspěvek někoho týká a takový příspěvek není podepsaný, tak ho od "plesové a jiných smrští", nepublikuji. Nestojí mi za to, abych potom dotčeným vysvětloval, že to není můj názor. A k nedělnímu fotbalu dodám jenom to, že pro Čejkovice bylo toto přípravné utkání hodně věcí prestiže a snažily se na nás vytáhnout. Byli důrazní v osobních soubojích a rychlí. Náš trvalý tlak (hlavně v první půlce) nepřinesl ovoce, to se stane. Hodně mi to připomínalo marný boj Vrbových hochů s houževnatými a rychlými Nory. To ale neznamená, že to v důležitých utkáních Norům nedáme! A jinak je pravda, že fotbalu nijak nerozumím, jenom o něm píšu. Omezím se asi pouze na branky a sestavy, abych nikoho nedráždil. (lan)

    OdpovědětVymazat