pátek 21. března 2014

Kaprařský maraton 24 h 2014 na Novasu v Božicích

2. ročník Kaprařského maratonu připravují pořadatelé ze Sportovního rybolovu Božice na svém rybníku (bývalé závlahové nádrži) v k.ú. České Křídlovice na poslední dubnový víkend.
Chytat a bodovat se bude v družstvech (jednočlenné či dvoučlenné) a startovné za družstvo je 2 000 Kč. Prezentace začíná na místě samém v 6.30 h, vlastní soutěž bude zahájena v sobotu 26.4.2014 v 10 h a končí v neděli 27.4.2014 v 10 h.
Bodovanými rybami jsou kapr, amur a štika a pořadatelé mají i propracovaná pravidla pro určení těch nejlepších rybářů. Na vítěze čeká odměna 10 000 Kč a pohár.
Všechny přátele Petrova cechu zvou pořadatelé.
Veškeré informace najdete na http://rybolov-bozice.cz/.

                                                       (lan)

1 komentář:

  1. Vzkaz pro pana Nevrklu - vážený četl jsem Váš článek " Na železnici se dály věci..." uveřejněný v Moravská obec č. 24. Nelze jinak než konstatovat dobrá práce. Neuvažujete do zmíněného časopisu uveřejnit článek o Světlaně a to nejenom božické ?. Před léty jsem se účastnil diskuze o moravském protikomunistickém odboji a zájem byl velice slušný to stejné lze konstatovat o Vašich znalostech k tématu. Berte to prosím jako návrh k úvaze nikoliv úkol či snad příkaz. S pozdravem

    OdpovědětVymazat