středa 5. srpna 2015

Poslední fotbalové přípravné zápasy: ve čtvrtek venku, v neděli doma

Poslední dva přípravné fotbalové zápasy mají tento týden před sebou fotbalisté TJ Sokol Božice. Už ve čtvrtek 6.8.2015 v 19 h hrajeme v rakouském Wildendürnbachu s místním UFC (rovněž účastník rakouského okresního přeboru - II. třída Pulkautal) a v neděli 9.8.2015 přivítáme v 17 hodin na našem hřišti v Božicích nováčka III.B tř. tým 1. FC Čejkovice.
Věřím, že na obou zápasech podpoří naše kluky i početná fanouškovská obec, která se letos kolem našeho týmu vytvořila. Fanoušci, to je dvanáctý hráč na hřišti :-)!!!

Rozpis přípravných zápas:

Wildendürnbach - Božice čt 6.8.2015, 19 hodin, hřiště ve Wildendürnbachu, odjezd z Božic: ? (asi 17.45 h). Přes Hevlín je to 28 km, takže za půl hoďky jsme tam jak na koni!

Božice - Čejkovice ne 8.8.2015, 17 hodin, hřiště v Božicích
            (lan)

Wildendürnbach hrál poslední přípravu v sobotu 1.8.2015. Zkuste odhadnout, kolik hráčů dojíždí do rakouského mančaftu z Česka?




1. FC Čejkovice postoupil do III. třídy poprvé v historii mužstva, a to z 2. místa (za vítěznými Dyjákovicemi). Přesto disponuje ambiciózním týmem, v němž hrají i někteří hráči, kteří v minulosti prošli mládežnickými či mužskými týmy Božic. Tak se necháme překvapit, co na nás Čejkovičtí Kohouti vytáhnou za překvapení ...



Žádné komentáře:

Okomentovat