pátek 28. srpna 2015

Pozvánka: Před námi fotbalový víkend v Božicích

Poslední srpnový víkend je v Božicích opět nabitý různými akcemi a mezi nimi má své místo již tradičně fotbal. Hrát už budou všechny tři božické týmy. nejdůležitější je samozřejmě nedělní odpolední utkání okresního přeboru.


IM SPORT OKRESNÍ PŘEBOR MUŽI
Božice - Miroslav B NE 30.8.2015 16:30 Horký Fousek Miroslav Holiš

SPORTIKA OKRESNÍ PŘEBOR DOROST
Božice - Višňové B SO 29.8.2015 16:30 Kučera

OKRESNÍ SOUTĚŽ MLADŠÍ ŽÁCI SKUPINA B
Božice - Olbramovice NE 30.8.2015 14:30 Horký


Malý profil nedělního soupeře:

Mužstvo FC Miroslav B zatím v úvodních kolech moc nepřesvědčilo, bylo by proto nemilé, kdybychom nějaké jejich zlepšení měli odnést zrovna my. Dosavadní výsledky:

Hevlín-Miroslav B 12:0 (6:0). Hevlínští na svého soupeře vlétli od první minuty a než se hosté rozkoukali, prohrávali ve 12. minutě 3:0. Skóre otevřel po standartní situaci hlavou Jakub Hycl, poté samostatný průnik na brankáře zužitkoval Miroslav Štyks a třetí zásah do sítě hostů si připsal po dorážce Filip Treger. Do poločasu domácí svoje skóre zdvojnásobili, kdy po gólu přidali opět Štyks a Treger, z volného přímého kopu se trefil Szajko. Druhá půle pokračovala ve stejném duchu, trefili se postupně Miroslav Sýkora, Štyks s Tregerem si v zápase připsali celkově po čtyřech brankách a utkání uzavřel dorážkou do prázdné brány Marek Húserek. Hosté si za celý zápas nevypracovali jedinou šanci a výsledek tak vypovídá průběhu hry.

Miroslav B-Hostěradice 0:2 (0:0). Utkání mělo vyrovnaný průběh se šancemi na obou stranách. Bezbrankový stav vydržel do 70. minuty, v ní se hosté ujali vedení gólem Koníka, o pět minut později zvyšoval Tomáš Procházka. Domácím nelze upřít snahu, posílili se hráči áčka, ale úspěch se nedostavil. Nedařilo se jim proměnit ani tutovky, ve kterých se ocitl Šťastný a Vrba.

          (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat