neděle 19. června 2016

Fotbal: Rozlučka s fotbalovou sezonou

Sobotní podvečerní a večerní posezení zakončilo úspěšnou fotbalovou sezonu 2015/2016. Božický (staronový) nováček okresního přeboru obsadil v konečné tabulce velmi solidní 6. místo se ziskem 40 bodů. Ruku na srdce: kdo z nás by to na začátku sezony čekal?


Samozřejmě, že se nám nevyhnula zranění a vynucené i pracovní změny v sestavě, celkový dojem však je téměř velmi dobrý. Podzimní sestava vybojovala velmi slušný bodový zisk, takže i oslabený kádr mohl na jaře i přes ztráty pomýšlet na horní patra tabulky. A kdyby hoši zabojovali, mohla být "ukončená" o bečku bohatší.
Až na jediný zápas (na podzim v Mor. Krumlově) jsem viděl všechna utkání a můžu říct, že jsem nikdy ze zápasu neodcházel nebo neodjížděl znechucen a před koncem. Vždycky jsem viděl chuť bojovat, rvát se s nepřízní osudu i se silným soupeřem.
Ovšem nejvíce nás na konci sezony překvapili naši dorostenci, kteří buď stabilně nebo na střídání začali nastupovat za první mužstvo. Nemám proto obavy, že bychom i v nadcházející sezoně nehráli důstojnou roli. A to momentálně nevím, jak je na tom gólman Vojta se svým zraněním.
A za nás věrné fanoušky a spolupracovníky děkuji za pozvání na "ukončenou". Bylo to prima.

                (lan)




2 komentáře: