čtvrtek 15. června 2017

Blízko bioplynky se srazila dvě auta. Přiletěl i vrtulník.

Dnes (15.6.2017) před tři čtvrtě na jednu přijížděla z vedlejší silnice od Velkého Karlova na křižovatku silnice II/397 Hrádek - Božice řidička osobního vozidla Renault Clio. Patrně přehlédla od Hrádku po hlavní jedoucí IVECO, zásobovací vozidlo Coop Jednota.



Na zmíněné křižovatce se vozidla střetla. Zdemolovaný renault zůstal v křižovatce, pro řidičku i její spolujezdkyni přiletěl vrtulník zdravotnické záchranné služby a přepravil obě do znojemské nemocnice.  Jednu z žen museli hasiči vyprostit, druhá měla pouze povrchová zranění.
Příčinu a okolnosti nehody teď šetří policie.
       (lan)






Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/nehody/osobni-auto-nedalo-prednost-nakladnimu-pro-dve-zeny-letel-vrtulnik-20170615.html

Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/nehody/osobni-auto-nedalo-prednost-nakladnimu-pro-dve-zeny-letel-vrtulnik-20170615.html

6 komentářů:

  1. Řidička i její dcera jsou z Božic. Přeji hlavně dceři brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad oběma né? Brzy se uzdravte

    OdpovědětVymazat
  3. Co na to říct,ještě že přežili obě.Nechápu co dělala řidička.Zbytečná nehoda.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi nějaká chvilková nepozornost, odbočovat snad chtěla na hrádek?

      Vymazat
  4. Na policejním webu je uvedeno: Ve čtvrtek jsme vyjížděli ke čtyřem dopravním nehodám. První se stala po poledni na křižovatce mezi obcemi Hrádek, Božice a Velký Karlov. Dvaadvacetiletá řidička osobního vozu Renault Clio zřejmě nedala přednost v jízdě nákladnímu vozu Iveco jedoucímu po hlavní silnici. Ona i její jedenačtyřicetiletá spolujezdkyně utrpěla zranění. Na vozidlech vznikla škoda asi sto patnáct tisíc korun. Dechové zkoušky obou řidičů byly negativní. Všichni tři účastníci jsou ze Znojemska.

    OdpovědětVymazat