pátek 2. června 2017

Překvapíme favorita?

V neděli zajíždíme nezvykle až v pozdním odpoledni na hřiště do Dobšic. Tamní areál docela dobře známe, mezi diváky bývá hodně místních fotbalových odborníků a doufám, že i naše hráčská i fanouškovská družina bude dostatečně početná.
Znojemské pivo OP: Dobšice B - Božice NE 4.6.2017 16:30 Petrucha Richter,?


Mužstvo Dobšic hraje v letošním ročníku okresního přeboru daleko důstojnější roli než třeba vloni a zaskočilo svými výkony nejednoho favorita, naposledy vedoucí tým přeboru z Mikulovic. O tomto utkání se na stránkách OFS píše:
Mikulovice-Dobšice B 1:2 (1:1). K překvapení byli hosté lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili. Domácí šli sice do vedení Hudcem, který po standardce dorazil míč do sítě. Ještě do přestávky po rohovém kopu vyrovnal hlavičkou Dušek. Mikulovičtí se nevzchopili ani ve druhé půli, už ve 49. minutě opět po rohovém kopu znovu hlavou skóroval Dušek. Dobšičtí byli i nadále aktivnější, z dalších šancí ale už žádná neskončila v síti. Domácí dohrávali zápas v křeči, příležitost na plichtu si nevypracovali. Vítězství hostů je zcela zasloužené.

Naše mužstvo v posledním kole prohrálo doma s dalším ze silných "Béček" FK Znojmo B 1:3, když jsme si nešťastně dali tečemi dva vlastence a třetí gól byl bohužel s ofsajdu. Nic platné nám tak nebylo vedení 1:0 .... :-(.

           (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat