pátek 9. června 2017

Jedeme do Starého Petřína. Věříme, že nezklameme

Předposlední zápas letošní sezóny a poslední venku nás zavede až do Zajordání. Ve Starém Petříně jsem nikdy v životě nebyl, takže bych se docela rád už z toho důvodu podíval, jak vypadá tato příhraniční obec, ale především zdejší fotbalový stánek. Hraje se v sobotu 10.6.2017 v 16:30 h.


Z webu TJ Družstevníku Starý Petřín jsem převzal následující informace:

Poslední zápas na domácí půdě sehrajeme s Božicemi!!!

25. KOLO OP: TJ STARÝ PETŘÍN – TJ SOKOL BOŽICE

|SO|10. 6. 2017|Začátek zápasu – 16:30|Vstupné –  20,-|
|HR Koudela|AR1 Kliner|AR2 Reschovský|
Předposlední kolo v okresním přeboru bude zároveň posledním, kdy se v této sezóně představíme na domácí půdě, před domácím publikem! Přijedou k nám Božice. Ty si v minulém kole odvezly plný bodový zisk z Dobšic. Do vedení poslal Božický celek ve 29. minutě Hrobár. Vedení udržely Božice i do druhého poločasu. V něm ovšem nechaly Dobšice Nováčkem vyrovnat a zápletka byla na světě. Dělba bodů se nakonec nekonala, když 4 minuty před koncem vystřelil výhru Pavelčík. 
V podzimním střetnutí jsme si z Božic odvezli bod za remízu 1:1. První poločas jsme vyhráli, když se prosadil pěknou střelou Miláneček. V druhé půli jsme nedokázali ovšem pokrýt odražený míč po rohovém kopu a vzniklou střelu nešťastně tečoval Kašpec do naší sítě. Strhnout vedení na svou stranu mohli domácí, ale Zdenek střelu chytil. Několik našich šancí mohlo také rozhodnout, ale když ani Miláneček 3 minuty před koncem neproměnil svůj samostatný únik skončil zápas dělbou bodů.
V posledním domácím zápase budeme chtít odčinit porážku ze Znojma a potěšit domácí fanoušky. Jednoduché to ovšem nebude, jelikož Božice jsou kvalitním soupeřem, který navíc porazil našeho dalšího a zároveň posledního soupeře v okresním přeboru. Utkání bude řídit pan Koudela společně s asistenty Klinerem a Reschovským. Nenechte si ujít zajímavý souboj o střed tabulky a zároveň na chvíli poslední na našem hřišti.
Z našeho tábora moc zpráv nemáme, ale asi nebudou k dispozici Jara J. a Džamp. Chybět by naopak neměl Kája a doufám, že se dal do kopy Hajdy. Nastoupit taky může Honza Sz., který se 14 dní odpočinul díky ČK. Jirka P. už to nějak zařídí! :-)
           (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat