pondělí 19. června 2017

Na pivních slavnostech. Poznáte někoho?

Prý je na této fotce někdo
z Božic?
Poslední dobou tady dávám avíza i na pivní slavnosti, které se stávají, čím dál populárnější. Už v zimě se konal 5. ročník Pivního korbelu v sousedních Hodonicích.Velmi dobrou tradici si udržuje Znojmo, za 14 dní bude již 10. ročník Velkého pivního festivalu malých pivovarů v Padochově u Oslavan a 10.-11.8.2017 se koná Pivobraní v našem bývalém okresním městě Mikulově.



Právě tam je vynikající nabídka nejen pivní, ale i hudební. Myslím, že je hodně lákavé slyšet naživo RYBIČKY 48, ARAKAIN, INEKAFE, HORKÝŽE SLÍŽE A DYMYTRY. A vůbec: Mikulov se neobyčejně zvedl po všech stránkách, mají výborného starostu Rostislava Koštiala, žijí i kulturně a společensky. Občas tam zajíždím do archivu a o prázdninách se chystám na mikulovský zámek s vnoučaty na výstavu výrobků stavebnice lego.

Ještě k fotografii na titulce. Autor píše v dnešním Znojemsku krátký komentář: Tyhle dva nešlo nevyfotit. Pivní slavnosti skončily. ... Já jsem výhrady neměl, protože je co fotografovat. ... Volím spíš to pozitivní a taková je právě tato fotka. (-jaj-)

                                                                             (lan)

1 komentář:

  1. Až na idnes.cz jsem si teď přečetl, že daleko větší pivně-rockový festival byl teď od středy do neděle v rakouské vísce u slovensko-maďarských hranic a navštívilo ho 225 000 lidí! Kdo by si taky nechal za 4 100 Kč uniknout takové hvězdy jako jsou Green Day, Linkin Park nebo System of a Down? No, já si to uniknout nechal. Nejel bych ani, kdybych věděl, že se to koná, protože jsme v sobotu končili fotbalový okres a potom jsme se sešli na "dokopné"! No řekněte sami, kdo by se povaloval někde v "Rajchu" na rockové louce s plechovkou teplého piva, když tady byla na čepu "Polička" (u volejbalistů) a "Starobrno" na fotbalové "dokopné"!?

    OdpovědětVymazat