sobota 27. června 2020

Tady byly ještě včera levandule...

Vedle vchodu do Relaxu...
Smutný je obrázek na FB božického Relaxu i s příznačným titulkem: Tak tady jsme měli levandule...už nemáme.Snad z nich má někdo takovou radost, jakou jsme měli my.


Tak tak se někdo odměnil pracovnicím božického Relaxu za jejich snahu mít to krásné jak uvnitř, tak venku. Je to samozřejmě hořká ironie, že zatím neznámému zloději přejí "radost". Takový poberta, ať je rodu mužského nebo ženského, si žádnou shovívavost nezaslouží. Naopak. Ve středověku by mu po dopadení ruku usekli...

Dneska bohužel nikdo nic nevidí, nic neslyší a když vidí i slyší, raději mlčí, protože mu jinak od agresivních pachatelů hrozí to, co se tento týden stalo herci Vladimíru Polívkovi nebo mistru Evropy v překážkovém běhu Petru Svobodovi. Oba skončili s nepěknými zraněními na hlavě. 
Tak taková je současná doba. Pozoruji výrazné zhoršení v posledních dvou třech letech....s několika osobními zkušenostmi. Volat dneska policii se hrubě nevyplatí! Tak tam jsme to v  posledních několika  letech dopracovali. Někde je chyba!

                               (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat