neděle 27. května 2012

Fotbal: Oleksovice i Suchohrdly bodují, my nic! (akt.2x)

Zatímco naši aktuální soupeři - Oleksovice, Suchohrdly - bodují, my body ztrácíme. Komentář napíšu až večer, teď jenom suché konstatování
Hostan OB: Božice - Suchohrdly 0:1 (0:1). Branku hostí dal z jejich jediné šance v celém zápase v 21´ Pavel Janda.
Chlapi mě po zápase vyvedli z omylu - nebyla to prý vůbec žádná šance hostí. Byla to hrubá chyba. Ovšemže naše. Šanci měli hosté jedinou, ale jinou.

A co my? Kdybychom ve 3´ vedli 3:0, nebyl by to žádný div. Hned v 1´ si Jara "vyzkoušel" střelu, místo, aby pálil nekompromisně tvrdě a přesně. Ještě v téže minutě opět Jara přihrával místo toho, aby pálil nekompromisně tvrdě a přesně. No a ve 3´pěkně zprava centroval Jirka, David se napřáhl, ale střela byla slabá a nepřesná. Tak takový obrázek nám nabídli naši borci prvních 20´, pak dostali naprosto zbytečný a nepochopitelný gól (Ivoš na Lopíka: "Mám!" Ale neměl, vyběhl daleko od branky a hostující útočník  nevysoké postavy Pavel Janda ho lehce hlavičkou přeloboval do opuštěné svatyně!!!) To byla pro naše už tak nedůrazně a nepřesně hrající, ale do té doby srdnatě bojující tak studená sprcha, že se z ní vzpamatovali snad až 20´před koncem. To už ale hráli hosté v pohodě, kontrolovali s přehledem vývoj utkání a někteří byli i drzí - třeba náhradník na lavičce Zdislav Mazur, což ocenil i hlavní sudí Antonín Šrámek žlutou kartou.    My jsme se dotrápili až do hořkého konce a třebaže asi třicítka nejvěrnějších fanoušků do poslední chvíle naše vytrvale povzbuzovala, nevytvořili jsme si žádnou gólovou příležitost, hráli jsme daleko od vápna a přímé kopy jsme nějak zapomněli kopat, stejně jako rohy. Jedno je ale třeba říct: příležitostí jsme měli dost, ale hosté měli v brance vynikajícího Jana Lukase, který prostě neudělal ani jednu chybičku. Ve vzduchu byl naprosto jistý a my jsme 90´ vytrvale posílali míče do šestnáctky pouze vzduchem! Jediným sporným momentem zápasu byl likvidační faul hostujícího Tomáše veselého na našeho pronikajícího útočníka Jaru Jandáska ve 49´. Žlutá karta, kterou byl potrestán vyvolala bouři nevole, ale v klidu pozápase jsme se shodli, že to prostě bohužel na červenou nebylo (stalo se u čáry u střídačky hostí a za bránícím hráčem byli ještě další zadáci). Faul byl však nebezpečný svým provedením a možným následkem-zraněním našeho hráče!
Naše šance: Ve 43´skončila výborná Jarova hlavička kousek nad zemí na tyči a v 88´ lízla naše podélná střela (kdo pálil, nevím) břevno! Vyloženou gólovku spálil v 57´ Jirka - z několika metrů poslal míč do brankáře! Celkově nutno konstatovat, že jsme nebyli schopni tečovat pořádně ani jeden centr! taky se v plné nahotě projevil tréninkový deficit řady hráčů: všichni jsme mistři, v pátek na trénink přijde hrstka zodpovědných a v neděli sklízíme úrodu. Když je sucho a nezalévá se, tak nelze sklidit. To už pomalu neroste ani lebeda! Tak, tak ... Uvidíme, v jakém světle se představíme v neděli ve 14 hodin v Příměticích, které tentokrát zcela nečekaně vyhrály na horké půdě v Jezeřanech. Docela mě bude zajímat jezeřanský komentář k zápasu!

Naše sestava: Ivo Urban - Zdeněk Chrenovský, Pavel Ležák, Svatopluk Nevěčný - Aleš Žák - Pavel Michalovič (od 65´ Marian Vávra), Jan Kudlička, David Švejdík, Petr Horký (77´ Tomáš Kudlička) - Jiří Kubíček, Jaromír Jandásek. Trenér Jan Kudlička st.

                          Ladislav Nevrkla







3 komentáře:

  1. http://jezeranymarsovicefotbal.webnode.cz/news/vybuch/

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně mi v našem mužstvu chybí Paťa a Šlégr :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Jezeřany doma s Příměticemi vybuchly ve 2.půlce, my naopak Přímětice v druhé půlce uděláme. Aspoň za bod.

    OdpovědětVymazat