pondělí 20. května 2013

Aqua fitness v Hrušovanech nad Jevišovkou


Najít si v dnešní uspěchané době chvilku pro sebe a nějak smysluplně ji vyplnit, může být pro někoho problém.
V množství novinek se ztrácíme, a tak nás může minout i docela zajímavá a zdraví prospěšná činnost, kterou nabízejí v hrušovanském bazénu.
,,Jsem zcela nadšená touto aktivitou. Každá hodina je jiná, posilujeme se zátěží proti odporu vody, také klouby nenesou takové zatížení. Voda masíruje naše problémové partie a lymfatický i kardiovaskulární systém pracují na plné obrátky. Je to zdravý způsob cvičení a účinné odbourávání tuků,“ pochvaluje si jedna z  klientek aqua fitness lekcí.
Čtyři dny v týdnu nabízejí dvě profesionální lektorky Monika a Lída fitness v přechodové úrovni vody, což je ideální hloubka od pasu po ramena vhodná pro využití všech deseti aqua aerobních pomůcek, které cvičení zpestřují.
Nejen příjemné lektorky, ale též Moravskoslezské cukrovary, které financují nákup potřebných pomůcek, tak vytvářejí ideální podmínky pro rozvoj tohoto nového sportovního odvětví a přispívají ke zlepšení celkové tělesné kondice obyvatel hrušovanského mikroregionu i širší oblasti jižní Moravy. Není nic snazšího než přijet do bazénu v Hrušovanech nad Jevišovkou a vyzkoušet si na vlastním těle nový trend sportování založený na využití řady silových prvků v příjemných vodách bazénu.

                                                                       Maky

Žádné komentáře:

Okomentovat