pondělí 27. května 2013

Fotbal: Žáci si proti Šanovu zastříleli, dorostu to tentokrát nevyšlo

Žáci: Božice - Šanov 6:1 (4:1)
Zápas měl jednoznačný průběh a prakticky se celých 70 minut odehrával v režii našich hráčů. Na hře našich je vidět systematická práce trenéra Tomáše Kudličky (na snímku se svými svěřenci), vedoucího mužstva Jiřího Čady i Karla Haly, který se božickým žákům v různých funkcích věnuje už dlouhou řadu let.

Tým je kompaktní, složený nejen z místních, ale i kvalitních hráčů z okolí a my, kteří se momentálně kolem božické kopané pohybujeme, věříme, že elán a chuť do hry klukům vydrží i do budoucna mezi dorostenci a posléze i mezi muži. Víme všichni, že hráče kvalitní a zodpovědné potřebujeme jako soli.
Průběh zápasu v brankovém vyjádření:
7´ - 1:0, Řihák Petr
9´- 1:1, Kazík Jan - podle příspěvku v diskuzi dal gól z penalty Michal Padrta
12´ - 2:1, Vařeka Adam, z přímého kopu - podle upřesnění v diskuzi to nebylo z přímého kopu
18´- 3:1, Radek Horáček
33´- 4:1, Pavel Grégr
55´- 5:1, Petr Řihák
69´- 6:1, Karel Vávra

Dorost: 
Hostěradice - Božice 3:2 (0:1)
Podle přímého účastníka "jsme měli černý den". Víc utkání komentovat nechtěl. Soupeře jsme pouštěli do samostatných akcí, sami jsme neměli vůbec štěstí v zakončení. Do vedení nás poslal Roman Šob po přímém kopu, na 3:2 snižoval gólman Vojta Bačo z penalty. Věřím tomu, že jsme chtěli uspět. Příležitost se stejným soupeřem máme tento pátek. Aspoň na chvilku tam budu, ať to vidím na vlastní oči!

                Ladislav Nevrkla

8 komentářů:

  1. nebylo to z přímého kopu ale nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  2. A z jaké akce? Bavili mě někteří návštěvníci a já - i když jsem na zápase byl - jsem dokonce dva góly neviděl. Tak sorry :-) (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli mohu poprosit takové věci jako "DOROST ZKLAMAL" bych už nerad četl ! Dorost prohraje málo kdy. Takovéhle poznámky by se měli psát k Á týmu !

    OdpovědětVymazat
  4. To je pravda pravdoucí, dorost je stabilně naší chloubou. Klidně titulek opravím, jen poprosím návrh na jiný. Třeba "Dorostu to nevyšlo"? Dávám to tam.... A v pátek si vás jdu vyfotit, tak ať nikdo nechybí. Nebo mám raději přijít v neděli dopoledne? Božice Hostěradice PÁ 31.05 18:00 Števica, Božice Hevlín NE 02.06. 10:15 Palát(lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Až po dopsání jsem si uvědomil, že v pátek nejsem doma, takže s foťákem přijdu v neděli dopoledne. (lan)

    OdpovědětVymazat
  6. Za Šanov střílel goal Padrta Michal z penalty!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Hlavní sudí měl napsaného Kazíka!? (lan)

    OdpovědětVymazat
  8. Ránu z přímého kopu (ne z penalty) vyslal opravdu hráč Šanova Padrta, ale mohla tam být teč, rozhodčí snad spravedlivě napsal jako střelce gólu Kazíka. Zpětně si to stoprocentně nevybavím. JČ

    OdpovědětVymazat