neděle 5. května 2013

Ukážeme v Jezeřanech, že fotbal stále umíme?

Fotbalový víkend nás tentokrát zaveze na horkou půdu do Jezeřan. Domácí bojují o svůj historický úspěch (aktuálně jsou na 2. místě v okrese), my na opačném konci tabulky bojujeme "o holý život" - o bytí, či nebytí v okresním přeboru.
Pamatuji si moc dobře, jak jsme v Jezeřanech před několika lety slavně zvítězili a postoupili tak z trojky do okresu. Jezeřany nás následovaly za rok. Pak jsme hráli takové vyrovnané zápasy. Letos jsou domácí jasně lepší, ale .... Nikde není napsáno, že si právě s námi nevyberou svou slabší chvilku?! Moc bude záležet, v jaké sestavě nastoupíme a taky bych se nebál trošku změnit taktiku! Vedení mužstva do toho ale mluvit nebudu!

Víkendové zápasy:
Hostan OP: Jezeřany „A“ Božice
NE 05.05. 16:30 Bartoš Chromý, Kahoun

Dorost: Hrušovany n.J. Božice 3:2 (0:2), hlevní sudí: Machů
Průběh zápasu jakoby svým výsledkem kopíroval nedávný zápas obou soupeřů na božickém hřišti. Podle dostupných informací se nám zranili dva klíčoví hráči Číža a jeden z dvojice Sláva nebo Roman. Víc večer.

Žáci: Dobšice Božice SO 04.05. 14:00 Števica. Žáci se z neúčasti v utkání před jeho zahájením omluvili.
------------------
Dorost: Skalice Božice ST 08.05. 16:30 Ondráček

3 komentáře:

  1. Zápas dorostu Hrušovany - Božice 3:2 (0:2). Kdo dal naše góly nevím, ale prý se zranili naši klíčoví hráči Číža a Sláva nebo Roman. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. napíše už někdo konečně jak to dopadlo. Díky

    OdpovědětVymazat
  3. Jezeřany "A" - Božice 4:3 (1:2)

    OdpovědětVymazat