pátek 24. května 2013

Božice v květnových médiích

Většina toho, co je zachyceno na fotografii se týká Božic, nebo občanů Božic. Něco je chloubou, něco je smůlou a neštěstím, něco se špatně zařazuje. Každopádně Božice byly tento a minulý týden vidět.
Osobně mě nejvíc potěšily výsledky božické přípravky, která tentokrát zabrala a z dvojzápasu s Hrádkem přivezla tři body a vyrovnané výsledky. Střelecky se ukázal Fučík se třemi brankami, Kapaňa, Köver a Škrabal. Zato chlapům zmršil korektor informace z obou zápasů. Prohrané utkání s Bohuticemi jsme nezahájili vedením, ale nešťastnou brankou v naší síti (poté jsme otočili díky Jirkovi Kubíčkovi a Jarovi Jandáskovi na 2:1) a ve vítězném zápase v Oleksovicích dávali naše góly kromě Michala Topolčana 2x, Honza Szabó a David Švejdík (nikoliv Zoubek a Jakub Hoc, jak uvádí OFS a odtud přebírá nejmenovaný týdeník).
Chráněná lípa u hájenky je už ošetřená  k dozvukům (výsledkům) zdařilého III. ročníku Rybářských závodů na Božickém rybníku se vrátím, až dostanu oficiální výsledky). Dvě zprávy jsou z "černé kroniky". Takové raději ani nečíst a nevidět.
Ve středu 22.5.2013 pak můžou zájemci shlédnout další z příběhů Pošty pro tebe na ČT 1. I ten se nás nějakým způsobem dotýká...
                               Ladislav Nevrkla



   

Žádné komentáře:

Okomentovat