sobota 27. září 2014

Volby 2014: Můžeme to změnit ... (akt.)

Mezi námi občany i mezi volebními kandidáty probíhá již žhavá část volební kampaně. Tím, že se na Znojemsku volí i senátor, mají volby násobenou sílu a účinnost. Ať chceme nebo ne, Božice polepené nejen hlavami senátních kandidátů nás nenechávají v klidu.

Ve stínu této senátní kampaně probíhá i kampaň v rámci komunálních voleb. Většina kandidujících stran již vyšla ven se svým programem a snaží se oslovit své voliče. Jedno je letos nad slunce jasné: Volby v Božicích nebudou tentokrát o osobách, ale o programech.
Nepotřebujeme v Božicích žádné radikální změny na pozici starosty (zatím se mu postavila pouze jedna protikandidátka), ale potřebujeme v Božicích otevřít a řešit řadu otázek, na něž chtějí znát občané odpověď. V postupujícím čase se většina otázek stejně otvírá, naposledy na předvolební akci jedné ze stran v sobotu v podvečer. Před problémy neutečeme. Jenom bude dobré používat správné a ověřené argumenty. jasné však je, že každá ze stran má své hlavní téma. Někdo vinárnu, další dotace, jiný podporu sportu.
Ústředním tématem kandidátní listiny č. 3 PRO BOŽICE 2014 je Voda a kanalizace zpátky do vlastnictví a správy obce a devět dalších okruhů života v obci, mezi nimiž má též své silné postavení podpora rodin s dětmi.
Můžeme leccos v naší obci změnit, stačí přijít k volbám ve dnech 10. - 11.10.2014 a volit ...

                                                                                         Ladislav Nevrkla, "Můžeme to změnit"

2 komentáře:

  1. Držím vám palce!!!Můžete to změnit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Změnit to může každý !!!!!! Ale s těma dluhama co zdědil nynější starosta to by sotva šlo.

    OdpovědětVymazat