úterý 14. října 2014

Tržnice: Aktuálně z benzinové pumpy v Božicích


8 komentářů:

  1. Nevim kam bych to napsal.....kdyz jsem dnes prochazel do lekarny kolem altanku a tech kontejneru no zhrosil jsem se.altan spinavy neuklizeny hracky.vedle kontejneru pohazena pouzita plina stary chleba atd.mohlo by se to po sobe uklizet nejsme obec prasatek.a o tom kosi co maji obyvatele primo pred vchodem.....tam se narve co se komu nehodi..pritom par metru jsou 2 kontejnery!nejlepsi uklid dat kos za roh....vsak on to nekdo uklidi.ale ten kos neni urceny pro krabice,stary chleba atd.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,taky jsme si vsimli.Koš u vchodu!Vedle pošty! Taky to byla vyzitka obytneho domu,když za rohem jsou kontejnery.Ale některym lidem je to asi jedno!

    OdpovědětVymazat
  3. Ano je to smutná vizitka tohoto domu,ale neměli by jste házet všechny nájemníky do jednoho pytle.Toto je problém společného bydlení.Jsou lidé kteři se nedokáží přizpusobit a snad ani nechtějí.Pokud by se ale každý staral sám o sebe,a choval se tak jak má určitě by se tento dum nestal terčem kolemjdoucích.I když v tomto případe kolemjdouci často dřív slyší než vidí!

    OdpovědětVymazat
  4. souhlasím s pisatelem at se každý stará sám o sebe.Někdo udělá nepořádek a nehledí na to kdo to vidí.To je o charakteru par jedincu ne celého baraku !!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. A že teda řešíte ostatní občany Božic. Vy se tak toho pravidla držíte aby se staral každý sám o sebe :-) No jo jsme zapomněli, že tu žije taková jedna ......... co by mohla začít psát noviny :-) Aspoň by jsme vše věděli :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry večer pane Nevrkla oobčas se sem kouknu ale teď co je tady v diskuzich mě přijde spíše na nějaký vyrizovani účtu. na to to tady neni určený. neni to pěkný. ale jinak vaše články jsou v pořádku. za to moc děkujeme.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak děkuji za pochvalu a uznání :-). (lan)

    OdpovědětVymazat
  8. Čerpací stanice pohonných hmot v Božicích oznamuje, že od 2. prosince 2014 zahájila nepřetržitý provoz. (lan)

    OdpovědětVymazat