neděle 22. února 2015

Kulečník: První finalista Vasil!

Všichni, co sledujeme s napětím tu šílenou putinovskou akci na Ukrajině, držíme palce Vasilovi. Kulečník prostě hraje výborně! K Ukrajincům máme my Češi blízko, jsou kousek za slovenskou hranicí a Slováci jsou naši bratři. Ruské duši nerozumíme, slovenské a ukrajinské ano.
A teď k aktuálním výsledkům kulečníku. Ledy se hnuly a účastníci čtvrtfinále udělali, co mohli. Nejdřív Vasil zdolal favorizovaného Luďu 2:1, potom udělal Jara J. Jiřího P. taktéž 2:1 a Žapík dalšího favorita Honzu poslal domů čistou hrou hrou 2:0. Jo, Honzu vlastně omlouvá vyčerpání z pobytu na horách! Nejočekávanějším čtvrtfinálovým duelem byl zápas vítěze Starostova poháru (flašky výborné slivovice) Mistra s dosud nenápadným radním Karlem! Karel se pochlapil a po střetech 2:0, 0:2, 2:0, nechal Mistra v poli vyřazených. Přitom to byl velice napínavý zápas a ten, kdo ho v týdnu sledoval v přímém přenosu, určitě nelitoval času stráveného v diváckých ochozech našeho jediného fungujícího hostince. Z tohoto zápasu ale též plynou některé připomínky k pořadatelům turnaje!!!
Semifinále má za sebou první mač, v němž se Vasil po střetnutích 2:1, 2:0 s Karlem K., poslal do finále letošního - možná jubilejního desátého - ročníku. Čeká na svého finálového soupeře, který vzejde  z duelu Jara - Žapík!
P.S. A ještě akceptuji připomínku, že Tonic není Tonyk, ale TO NIC! A vše nejlepší k jeho 36. narozkám!
                                (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat