neděle 1. února 2015

Starostův pohár pro Mistra

Tento krásný, osvěžující pohár(ek) čeká letos na vítěze základní části tradičního turnaje v kulečníku. Možná letošní ročník položí novou tradici, která určitě bude motivující i pro ročníky příští, totiž vítězi základní části bude předán Starostův pohár.
A jelikož jsme v kraji nejen okurků a vína, ale taky v kraji meruněk, popř. švestek, bude nový Starostův pohár vytvořen v duchu ingrediencí z těchto nádherných voňavých plodů. Slavnostní předání poháru Mistrovi, vítězi základní části Turnaje v kulečníku 2015, by se mělo uskutečnit dnes po 16 hodin v kulečníkové herně hostince U Kudličků v Božicích. Zaváhá ten, kdo se na  korunovaci Mistra nepřijde podívat!
K předání ceny dnes skutečně došlo, navíc jsem Mistrovi předal i další věcný dar, který využije, pokud začne jezdit s partou božických fandů na zápasy znojemských Orlů. Dobře naladěný Mistr se pak s námi podělil o své vítězství.
Momentálně zjišťujeme, kolikátý ročník turnaje se to vlastně hraje. A všichni spoléhají na Luďu, protože ten mívá v evidenci podobných akcí velmi dobrý přehled. Zatím jsme se shodli na tom, že se letos jedná o 6. ročník.
P.S. V současné chvíli hraje Petys proti Žapíkovi a připraven k poslednímu zápasu základní části je Vasil i Dáša. Více zase za týden.

                                                              (lan)




Žádné komentáře:

Okomentovat