neděle 22. listopadu 2015

Božický advent odstartoval na Kolonce (dopl. 23.11.)

Týden před oficiálním začátkem obdobím adventu odstartoval v Božicích letošní předvánoční čas. Stalo se tak v adventně a vánočně vyzdobeném sále Jiráskova domu na božické Kolonii v neděli 22.11.2015 odpoledne. Výborná Příležitost k zastavení.


Tvořivé dílny pro zájemce, výborné občerstvení pro všechny a výstavka adventních a vánočních ozdob, svícnů, slavnostně prostřených stolů a jiných zimních doplňků, které se v našich domácnostech objevovaly tenkrát, když ... Dá se asi říct, když jsme byli malí a když jsme svět kolem nás vnímali těma nevinnýma rozzářenýma dětskýma očima. A tak s maminkami, tatínky, tetami a babičkami se kolem pracovního stolu sešel houfek dětí a tvořily. Výsledky jejich snažení uvidíte mnozí doma. Vy ostatní nasajte tu adventní atmosféru aspoň z připojených fotografií.
Aktivnímu Spolku Jiráskova domu osvěty patří pochvala a poděkování. Výborný byl i punč, čaj, káva a cukroví. V neděli odpoledne na Kolonce nechybělo zhola nic a bylo tam dočista všechno, co udělá každému z nás dobře.

P.S. Vchodové dveře již jsou nové, WC na rekonstrukci ještě čeká, ale prý se do konce roku 2015 stihne...
                       (lan)






























... a bonbónek nakonec


Žádné komentáře:

Okomentovat