sobota 21. listopadu 2015

Fotbal: Před večeří na umělce v Hrušovanech (dopl.)

Zaostřeno na ... malého Jirku, sudího
v 1. půlce. Rozmazané hráče v popředí
asi taky poznáte, oba bydlí v Božicích
Atraktivního soupeře si naši reprezentanti vybrali k rozlučkovému zápasu s úspěšnou podzimní sezónou. Na umělce v Hrušovanech n. Jev. si zahráli s domácím výběrem.
Hrušovany n. Jev. - Božice 6:2 (1:0)


Zápas hraný na 2x35 minut byl hrán ve velmi přátelském ovzduší a hlavně v první půlce jsme i my diváci viděli řadu pěkných fotbalových momentů. Domácí posíleni o krajánky z Břežan, Olbramovic a taky od nás byli fotbalovější a útočnější. U nás se míče točily kolem některých hráčů - třeba Špacíra nebo Honzy Sz. - ale úspěšnost a efektivita nebyla na naší straně tak velká. Musí kluci přes zimu ještě dost natrénovat. Přesto byl Honza Sz. naším jediným střelcem, když snižoval na 3:1 a později na 4:2. Míša i Vojta se prostřídali v brankách po poločasech a navíc Míša ve druhé půli (v té době v našich barvách) vystihl směr Vojtovy penalty (doleva) a zabránil tak navýšení skóre. Vojta to okomentoval lakonicky: "´sem ho dát nemohl, by mě ukamenovali!" O ofsajdech tentokrát nerozhodovali rozhodčí (v 2.půli Kuba šafránek), ale po celý zápas to měl ve své moci nestranný arbitr z našich řad Jura Pavelčík. Nikdo si proti jeho verdiktům nedovolil protestovat !
Důležité bylo, že až na omluveného Jaru a rekonvalescenta Džampa a taky nepřítomného trenéra Bruna, se sešli všichni aktuální hráči základního kádru Božic.
Sestava: Vojta Bačo (2.p. Míša Hrubý) - Rambo, Jirka Pavelčík (ve 2. Míša Top), Roman Šob - Zdeněk Chrenovský - Prochy, Kája Vávra, Míša Topolčan, Vojta Maruštík - Honza Szabó, Lopík. V dresu Hrušovan odehrál celý zápas Honza Kudlička.

A teď už se vše chystá k podvečernímu posezení. Úspěšná podzimní sezóna bude po zásluze odměněna. Slavnostní tabule je již připravená a mistr kuchař "Papež" už má též hotovo. Jdeme na to podle hesla: Jak k dílu, tak k jídlu! Proto taky píšu jako vždy hned po zápase, abych i já splnil svůj úkol. :-)

              (lan)
Bojovalo se o každý míč - v akci Lopík, přihlíží Míša Top a
Honza Sz., v dáli též Míša H.

Lopík a Honza Sz. po gólové akci. Radost z branky již
vyprchala.

Žádné komentáře:

Okomentovat