neděle 29. listopadu 2015

V božickém kulturáku No Smoking!

První podzimní zábava v Božicích se prý vydařila. Po mnohaleté pauze se zde v sobotu 28.11.2015 konala Kateřinská zábava. Byla to první zábava konaná podle nových pravidel stanovených obecním úřadem a tudíž i jakýsi lakmusový papírek, jak to bude v následujícím období při pořádání zábav fungovat.


Jedna změna je už starší - provozování baru v režii pořadatele akce - druhá je novinka ZCELA ZÁSADNÍHO VÝZNAMU. V celém areálu kulturního domu je totiž ZAKÁZÁNO KOUŘENÍ!
A tak to prověřila včerejší Kateřinská zábava a prý jsou všichni návštěvníci velmi spokojeni!!! V Božicích se k tomuto kroku mělo přistoupit už dávno, jelikož předsálí nemá žádné odvětrání a tudíž nebylo NIKDY místem vhodným pro kouření. Místo tradičního patřičně "vyuzeného oblečení" tak návštěvníci vyspávali pouze kocovinu a odpoledne mohli opět vyrazit za dalšími dobrodružstvími ve vsi.

Asi sto třicet platících návštěvníků bylo spokojených se zábavou i prostředím. Můžou se tak těšit na příští zábavu, která bude za měsíc tentokrát v režii fotbalistů - v sobotu 26.12.2015 Štěpánská zábava se skupinou DREAMS.

                   (lan)

2 komentáře:

  1. Jste si jisti že ti kdo začal byli mistni silaci?Nebylo to trochu jinak?

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem od toho, abych soudil, nechám událost bez dalších komentářů. (lan)

    OdpovědětVymazat