čtvrtek 21. července 2016

Božické otevřené sklepy 2016

Vyvrcholením kulturního léta v Božicích budou bezesporu Božické otevřené sklepy. Deset sklepů božických malovinařů se pro nás otevře v sobotu 23.7.2016 ve 13 hodin a až do 20 hodiny večerní můžeme mít postaráno o dobrou zábavu, ochutnávku kvalitních vín včetně degustace přímo na vinici Božická Pustina, ochutnávku různých druhů občerstvení a taky umělecký zážitek v rotundě obecního sklepa.





Pozvánku pořadatelů čtěte níže:


Vážení,
tímto bych Vás chtěl pozvat na Božické otevřené sklepy, které se konají 23. 7. 2016 od 13.00-20.00. Čeká na vás 10 otevřených sklepů místních malovinařů, kteří budou prezentovat nejen výborná vína, ale také mnohé slané i sladké pochutiny.

Skleničky a platební lístečky můžete zakoupit u Obecního sklepa, který najdete na zastávce Božice, Jednota. Zde má zastávku také VÍNOBUS, který Vás odveze do druhé lokality- Sklepní uličky a také k řízené degustaci na vinici Pustině, kde naše Družstvo hospodaří a vína dozrávají do své krásy.

K cestě do Božic doporučujeme využít veřejné dopravy. Ubytovat se po předchozím objednání můžete v obecní ubytovně nebo ve stanovém městečku.Připravili jsem pro Vás také vernisáž obrazů v rotundě Obecního sklepa a soutěž.
Pro více informací navštivte  http://dbv.webnode.cz/bozicke-otevrene-sklepy-2016/zakladni-informace/, popř. nám napište na dbv.bozice@seznam.cz.
V příloze naleznete plakát pro letošní rok.

Na společné setkání se těší

Josef Leisser

 za Družstvo božických vinařů

1 komentář:

  1. Ve Sklepní uličce u Borotic si budete moci pochutnat na grilovaném jehněčím i na srnčím guláši! A bude tady i pivko, tuším kozel!

    OdpovědětVymazat