pátek 19. ledna 2018

Jak pokračuje turnaj v kulečníku

Petys byl dneska ve formě ...
Je to radost pohledět na letošní ročník tradičního turnaje v kulečníku v Hostinci u Kudličků. Účastníci hrají s nadšením a chutí a každý zápas má své zajímavé momenty.


Tak třeba Petys dneska nastupoval s velkým odhodláním a chutí do hry a jeho soupeř Fuk jeho tlaku nakonec neodolal. Podobně Vasil vlítl do svého zápasu jako ukrajinský vichr a určitě dělal všechno proto, aby bodoval, ale Petys byl dneska ve špičkové formě!!!. Lucka byla dneska nad věcí, protože má nahráno a na Mistra s Maruškou jsem dneska čekal marně. Zatím bezkonkurenční je Luďa. Ale všichni víme, že ten má natrénováno .... Osm výher!!! Kdo z vás to má??? Mistr s Maruškou mají po šesti výhrách, ale taky nějakou porážku....Ale Mistře, Maruška je na tom líp... :-))))
Taky diváci jsou skvělí a v nezakouřeném prostředí se cítí dobře. Moravská - konkrétně  božická -hospoda žije a záleží jenom na nás, jestli bude žít společenským životem tak jako každý pátek!!! Kdo z vás ještě neokusil "páteční kulatý stůl", ten neví, jak o víkendu žijí Božice.

             (lan)

Vasil přemýšlí ...


...zatímní tabulka hovoří jasně...


Žádné komentáře:

Okomentovat