čtvrtek 11. ledna 2018

Někdo volí Miloše, my volíme Drahoše, Mirka, Marka nebo ....

Pravděpodobně mezi touto trojicí se bude o víkendu rozhodovat, kdo se za dalších 14 dní utká o post hlavy našeho státu, který nedávno oslavil 25 let svého trvání. Znojemští komunisté volí Miloše, my ostatní profesora Drahoše nebo silného Mirka, Piráti (a taky třeba Marek Orko Vácha) Marka Hilšera a Starostové STAN) textaře Michala Horáčka. Zajímavým kandidátem se v závěru kampaně stal  bývalý diplomat Pavel Fischer.


Komu není jedno, kdo sedí na slavném Hradě, ten ví, co má dělat. To nejdůležitější je JÍT K VOLBÁM! Názory na kandidáty máme různé, s tím se nedá nic dělat. Každý by si měl umět ten svůj obhájit a nebát se jít do veřejné debaty. Ve čtvrtek 11.1.2018 můžeme v televizi sledovat superdebatu všech volebních lídrů. Pozváno je devět kandidátů, tak uvidíme, kdo nebude mít odvahu přijít. Nebo si myslíte, že přijdou všichni?

               (lan)




7 komentářů:

  1. V 1.kole volte srdcem!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám že ne Zemana...dělá ostudu ČR

    OdpovědětVymazat
  3. Buďte optimista, nejlepší volba je Pavel Fischer. Diplomat, expert na domácí i zahraniční politiku. Ten nikomu ostudu neudělá.

    OdpovědětVymazat
  4. Zemana volí hlavně lidi,co mají pocit že v listopadu 89 prohráli.

    OdpovědětVymazat
  5. Šéf hnutí ANO Andrej Babiš řekl, že bude volit na Hrad Miloše Zemana. To šéf Pirátů Ivan Bartoš vybíral mezi čtyřmi přijatelnými kandidáty, z nichž si vybral nejmladšího kandidáta, jednačtyřicetiletého vysokoškolského učitele a lékaře Marka Hilšera. K tomu se přikláněla i většina účastníků vnitrostranické ankety Pirátů. Předsedové TOP 09 Jiří Pospíšil a STAN Petr Gazdík už dříve podpořili exšéfa Akademie věd Jiřího Drahoše. Ten má podporu i lidovců. Pomozte prosadit v prezidentském úřadu změnu, vybídl voliče předseda ODS Petr Fiala.



    OdpovědětVymazat
  6. Budu taky volit Hilšera je mi sympaticky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapil mě ve včerejší noční debatě kandidátů!Ještě budu přemýšlet,komu to dneska hodím:-))))

      Vymazat